Prenosni računalniki
16.09.2013 09:02
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kompaktni računalnik s projektorjem Gigabyte Brix že konec jeseni!

Konec septembra bo podjetje Gigabyte ponudilo v prodajo miniaturne osebne računalnike, ki bo primerni tako za igranje računalniških iger kot za projiciranje video posnetkov na steno ali platno. Ti bodo namreč opremljeni tako z zmogljivimi procesorji Intel Haswell kot miniaturnim projektorjem.
Kompaktni osebni računalniki Gigabyte Brix bodo vsestransko uporabni!
Kompaktni osebni računalniki Gigabyte Brix bodo vsestransko uporabni!

Podjetje Gigabyte je najavilo, da bo še pred koncem septembra ponudilo v prodajo miniaturne osebne računalnike, ki bodo primerni tako za igranje računalniških iger kot za projiciranje video posnetkov na steno ali platno. Računalniški sistemi Gigabyte Brix bodo namreč opremljeni tako z zmogljivimi procesorji Intel Haswell kot miniaturnim projektorjem ločljivosti 800 x 480 slikovnih točk (format WVGA) in svetilnosti do 75 ANSI lumnov. Slednji bo zagotavljal tekoče projiciranje slik in filmov ter celo igranje računalniških iger, kar bodo znali ceniti predvsem tisti, ki bodo novost prenašali naokrog.

Osebni računalniki Gigabyte Brix bodo opremljeni z Intelovimi procesorji Core i3, i5 ali i7, za shranjevanje podatkov pa bo na voljo bodisi 2,5-palčni trdi disk bodisi pogon Solid State z vmesnikom mSATA, pri čemer bo slednji na voljo le v kompaktnejši inačici. Novincu piko na i daje sistem za brezžično polnjenje, kot ga poznamo pri pametnih mobilnih telefonih. Podjetje Gigabyte bo več podatkov o kompaktnih osebnih računalnikih družine Brix razkrilo že konec septembra, vključno z njihovo maloprodajno ceno.


Prijavi napako v članku