Računalništvo, telefonija
09.08.2011 20:24
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Komedija pod zvezdami in spoznavni večeri Ona-On.com na Ljubljanskem gradu

Komedija pod zvezdami in spoznavni večeri Ona-On.com na Ljubljanskem gradu
Komedija pod zvezdami in spoznavni večeri Ona-On.com na Ljubljanskem gradu

Največji slovenski spoznavni portal ona-on.com v sodelovanju z Gustav Filmom v okviru 5. festivala Komedija pod zvezdami, ki bo potekal od 26. do 31. avgusta na Ljubljanskem gradu, organizira priložnost za vse svoje člane, da se nasmejijo odličnim komedijam in se brezplačno spoznajo na pogostitvi po predstavah.

V lanskem letu sta Gustav Film in ona-on.com združila moči pri uprizoritvi komičnih situacij iz sveta virtualnih zmenkarij in tako je nastala komedija Najin splet ali Nevarno razmerje, ki je požela veliko navdušenje med gledalci in bo tudi letos na sporedu v okviru festivala. Vabljeni vsi, ki se želite do solz nasmejati, da si ogledate kaj vse se vam lahko pripeti pri iskanju partnerja prek spleta.

Za vse člane in članice ona-on.com smo po kar treh predstavah v okviru letošnjega festivala, ki se bodo zvrstile od 26. do 28.8. (ŠEF ŠEFICA, NEVARNO RAZMERJE in SAŠO HRIBAR SHOW) pripravili brezplačna srečanja v Grajski kavarni, kjer se bomo spoznavali, osvajali in zabavali v družbi gledalcev, igralcev in ekipe ona-on.com. V primeru slabega vremena bodo komedije s spoznavnimi pogostitvami izvedene v Grand Hotelu Union.

Za brezplačno udeležbo na spoznavnih srečanjih potrebujete le vstopnico na eno izmed komedij in natisnjeno e-mail sporočilo, ki ga boste prejeli od ona-on.com v nekaj dneh pred predstavami. Vse, ki še niste člani, vabimo da se brezplačno registrirate na http://ona-on.com/registracija, izkoristite priložnost za lep večer, dobro dozo smeha in morda mimogrede spoznate nekoga zase 😉

Program in termine predstav v okviru festivala si lahko ogledate na www.gustavfilm.si in na www.komedijapodzvezdami.si


Prijavi napako v članku