Računalništvo, telefonija
05.03.2020 14:37
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Koliko ste pripravljeni tvegati?

Trenutne razmere na kapitalskih trgih so zaradi učinka koronavirusa nestanovitne. Pretekli teden je bil najbolj stresen teden na kapitalskih trgih vse od leta 2008. Ob tem se samodejno pojavlja vprašanje, kaj je prava strategija.
Koliko ste pripravljeni tvegati?
Koliko ste pripravljeni tvegati?

Prisluhnite Mateju Tadeju Jermanu, finančnemu svetovalcu na Generali Investments, ki pojasnjuje, kako se odločiti za pravilen način varčevanja.

4. PRAVILO

Ocenite, koliko tveganja si lahko privoščite

Vsak vlagatelj ima svoj vlagateljski profil. Pri identifikaciji svojega profila morate upoštevati svojo »subjektivno« nagnjenost k tveganju oziroma koliko bi si želeli tvegati in hkrati tudi svojo »objektivno« sposobnost tvegati – koliko tveganja si glede na svoje finančno in socialno stanje realno lahko privoščite.

Vsak teden eno izmed pravil načrtnega varčevanja predstavimo tudi s prispevkom na spletni strani Računalniških novic. Do konca marca bodo pri Generali Investments vsak teden predstavili eno pravilo, ki ga v video posnetku podrobneje in na poljuden način pojasnijo njihovi finančni svetovalci. Sledite objavam in spoznajte skrivnosti dobrih naložb s spremljanjem Facebook profila Generali Investments ali pa si oglejte nasvete na spletni strani Generali Investments. Če se odločite za varčevanje, ne pozabite, da lahko pri Generali Investments do 31. 3. 2020 to opravite brez vstopnih stroškov. Več o ugodnosti na www.generali-investments.si.


Preberite tudi članke preteklih tednov:


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500

NIMBIS d.o.o, Max.si

Čučkova ulica 5, 2250 Ptuj, Tel: 05 905 01 88
Razlogov za posodobitev IT infrastrukture je veliko. S posodobitvijo lahko postanete bolj agilni in prilagodljivi, hkrati pa prihranite denar, tako kratkoročni kot dolgoročni. Če ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več