Računalništvo, telefonija
09.11.2014 18:58

Deli z drugimi:

Share

Ko mačke ni doma, miši NE plešejo!

Nimate nadzora nad prihodom in odhodom uslužbencev? Vsak mesec porabite preveč časa za obračun opravljenih delovnih ur? Predstavljamo vam ugodno in preprosto rešitev.
Ko mačke ni doma, miši NE plešejo!
Ko mačke ni doma, miši NE plešejo!

Registracija delovnega časa je nekaj povsem običajnega, vendar – ali je res potrebna? Ali je primerna le za velika podjetja? Četudi je podjetje majhno in velja velika mera zaupanja med zaposlenimi, z uporabo registracije vendarle dosežemo večjo transparentnost pri beleženju prihoda in izhoda.

Malica, službeni in osebni izhodi …

Razlogi za izhode zaposlenih so ponavadi malica, službeni ali osebni opravki … in prav je, da se to loči. Ste se že kdaj vprašali, koliko časa so zaposleni, ki kadijo, v primerjavi z drugimi zaposlenimi odsotni iz pisarne? Tudi v takšnih primerih je prav, da je odsotnost transparentna, saj s tem pokažemo korektnost do tistih, ki ne kadijo. Nenazadnje tako tudi ni potrebe po ročnem štetju ur v primeru vsakodnevnega beleženja v zvezek prisotnosti. Poslovodstvo naj optimizira svoj čas. Eden izmed načinov je gotovo informatizacija poslovanja, v dotičnem primeru je to registracija delovnega časa.

Visoka cena in zahtevna inštalacija? Z iGuardom ne.

Pogosto se pred uvedbo registracije poraja vsaj še en dvom in to je visoka cena ter zahtevna inštalacija. Tudi to ni nujno, zato vam predstavljamo registrator delovnega časa iGuard.

»Value for money«

Temu majhnemu in preprostemu registratorju bi lahko rekli »value for money«, torej najboljše razmerje med plačanim denarjem in tem, kar dobite zanj. Namenjena je tako majhnim kot velikim podjetjem, kot tudi proizvodnjam ter javnim organizacijam; šolam, vrtcem, občinam.

Prstni odtis, koda ali kartica

Sistem identifikacije uslužbenca je omogočen na tri različne načine ali kombinacijo le-teh, in sicer s preverjanjem prstnega odtisa in/ali s pomočjo brezkontaktne pametne kartice in/ali z uporabniškim geslom oz. kodo.

Dostop do podatkov kjerkoli in kadarkoli

iGuard ima vgrajen t.i. “web server”, ki omogoča dostop preko medmrežja in s tem tudi enostavno pridobitev informacij o prehodih uslužbencev in pregled nad prisotnostjo zaposlenih v pisarni, ne glede na to, kje se nahajate, tudi iz svojega avtomobila kar preko mobilnega telefona. Ena izmed rešitev je tudi pošiljanje podatkov preko omrežja GPRS, kar je precej primerno za mobilne lokacije kot so gradbišča, koncertna prizorišča ipd. Od cenovno konkurenčnih sistemov se razlikuje tudi zaradi informacij, dostopnih v realnem času, ter omogočenim izvozom z brskalnikom v Excel datoteko ali datoteko formata txt, zopet, kjerkoli se nahajate, preko vseh operacijskih sistemov in brskalnikov.

Montaža je zares preprosta

Kako pa je z montažo? Je zelo preprosta, saj sodi med naprave, ki jim preprosto rečemo »Plug & Play«. Enostavno ga le priključite v elektriko ter lokalno mrežo, določite IP naslov in ga začnete uporabljati. Vsa potrebna programska oprema je že vključena v sam registrator iGuard™, kar pomeni, da ne potrebujete dodatnega računalnika.

Več o funkcionalnostih in dodatnih možnostih si preberite na www.iguardsystem.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več