Računalništvo, telefonija
03.11.2009 12:03

Deli z drugimi:

Share

Kmalu popolnoma nov Najdi.si!

Glasovanje za novo podobo Najdi.si je v teku.
Glasovanje za novo podobo Najdi.si je v teku.

Najdi.si

bo kmalu popolnoma prenovljen. 19. novembra se bo predstavil v vsebinsko in oblikovno pomlajeni podobi. Če bo to dovolj, za ponovno pridobitev številnih razočaranih uporabnikov, pa bomo seveda videli.

Pri razvoju so v podjetju upoštevali predvsem mnenja in želje uporabnikov, do 15. novembra pa lahko spletni uporabniki glasujejo za svojo barvo novega Najdi.si-ja, ki bo na iskalniku nastavljena kot privzeta, in tako sooblikujejo končno podobo prenovljenega iskalnika. Glasovanje poteka na http://nov.najdi.si, kjer je že viden del nove vstopne strani. Med tistimi, ki bodo sodelovali pri izbiri nove podobe, bodo izžrebalsi nekoga, ki bo odpotoval na počitnice v Egipt.

Pomlajen Najdi.si bo vseboval tudi številne vsebinske spremembe, kot so npr. prilagodljiva vstopna stran, možnost lastnih zaznamkov, prenovljeni moduli, možnost filtriranja rezultatov po določenih parametrih, hitrejše nalaganje vstopne strani in podobno. Uporabniki brezplačnih SMS-ov bodo zdaj lahko pošiljali večje število SMS-ov, v katere bodo lahko vpisali 160 znakov.


Prijavi napako v članku