Odklop od tehnologije
11.06.2023 08:20

Deli z drugimi:

Share

Kjer užitkom dodamo razgled

Ko se odpravimo na dopust, iščemo oddih in kraj, kjer si napolnimo baterije. Če je na morju in hkrati visoko nad morjem, kjer se razprostira veličasten razgled, je to idealen kotiček.
Lea Sevšek Buterin, direktorica Hotelov Belvedere
Lea Sevšek Buterin, direktorica Hotelov Belvedere

Pogovarjali smo se z Leo Sevšek Buterin, direktorico hotelov Belvedere nad Izolo, ki nam je povedala nekaj o njihovi zanimivi ponudbi: od restavracije, v kateri dajejo velik poudarek sezonskim in lokalnim sestavinam, do SPA ponudbe, terapije s kisikom in  raziskovanja okolice z njihovimi električnimi kolesi.

Zdi se, da se nahajamo na najvišji točki slovenske obale, med morjem in gorami, res je čudovito.

Belvedere Resort je z okoli osemdeset metri nadmorske višine, ki se strmo dviguje nad morjem, najvišje ležeči hotelski kompleks na slovenski obali, in prav to mu zagotavlja dih jemajoč razgled, ki vas bo vsako jutro napolnil z energijo. Ko je vreme lepo, se vidi vse do Benetk in Triglava.  Resort s  svojo neokrnjeno naravo ponuja veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Zdravo okolje, pristni običaji, čudoviti razgledi in pestrost živalskega in rastlinskega sveta ponujajo veliko možnosti za uživanje v naravi. Narava se pri nas nenehno spreminja, zato je vsak obisk novo doživetje. Edinstvena lokacija nas povezuje z morjem, obalo, zaledjem ter bližnjimi solinami.
Kar nekaj je aktivnosti, ki jih lahko počneš tukaj na Belvederju skozi vse leto. Sem spadajo pohodi v naravi do znamenitega klifa, kolesarjenje po Parenzani, igranje mini golfa, namiznega tenisa in tenisa. Pri nas si lahko privoščite uživanje v Hotelu Cliff 4* in Spa centru, na razpolago so vam tudi prenovljene sobe v naših Villah Belvedere 3*, za ljubitelje narave in tiste z bolj pustolovskim duhom pa priporočamo bivanje v našem Kampu.

Poleg klasičnega bivanja pa vaši gosti lahko uživajo tudi ob odlični kulinariki z najlepšim razgledom.

Biser našega Resorta nedvomno predstavlja Restavracija Kamin, kjer naši spretni kuharji pripravljajo tradicionalne istrske jedi s pridihom sodobnosti, morske specialitete, velik poudarek se posveča  izbiri sezonskih in lokalnih surovin. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi pa je naše Belvedersko ekstra deviško oljčno olje z geografskim poreklom, ki ga pridelujemo sami. Na našem jedilniku izstopajo morske jedi, kar nekajkrat na leto pa našim gostom poleg ustaljene ponudbe pripravimo še dodatne sezonske ponudbe, kot so jedi iz bakalaja, jadranskih kozic, divjih špargljev, sardel in še in še.

Slišali smo, da se poleg dobre kulinarične ponudbe pri vas lahko gost tudi kraljevsko sprošča.

Res, v hotelu s štirimi zvezdicami sta tudi manjši notranji bazen in wellness s savnami in masažami. V edinstveni SPA ponudbi z razgledom na morje se boste tako lahko razvajali v turški, finski, zeliščni in infra-rdeči savni, ob masažah ter v lepotnem in kozmetičnem programu. Če ste eden tistih, ki na dopustu radi utrdijo svoje telo, pa je na voljo tudi fitnes.

Pred kratkim ste v vaš Cliff Spa center dodali novost – terapijo s kisikom. Nam lahko poveste kaj več o njej?

V januarju smo v našem Cliff Spa centru pričeli z izvajanjem kisikove terapije, ki je izredno učinkovita pomoč pri izboljšanju imunskega sistema in prečiščevanju telesa. Z vdihavanjem zraka, obogatenega s kisikom preko OXYGEN STATION, bo telo učinkoviteje presnavljalo hrano in ustvarilo več energije. Telo bo bolj zdravo in poskrbelo bo, da se boste počutili bolje. Koža bo napeta in mladostna. Kisik je glavno gorivo, potrebno za oksidacijo vaših ogljikovih hidratov, sladkorjev, maščob in beljakovin v energijo. Ljudje po vsem svetu zdaj uporabljajo kisikove sisteme za holistično in rekreativno uporabo. Že samo en obisk na naši kisikovi napravi OXYGEN STATION lahko izpodrine številne škodljive proste radikale, nevtralizira okoljske toksine in uniči anaerobne nalezljive bakterije in mikrobe. Telo, preplavljeno s kisikom, bo videti mladostno in polno energije. Terapijo kombiniramo še z različnimi aromami in savno, ki proces prečiščevanja telesa še pospeši.

V zimskih mesecih lahko gost pri vas uživa v odlični kulinariki ter se sprošča v Spa centru, savnah ali bazenu. Kaj pa v pomladnih in poletnih mesecih?

V pomladnih mesecih bo nedvomno najlepše raziskovanje okolice z našimi električnimi kolesi, da pa bo doživetje popolno, vam v naši restavraciji Kamin pripravimo še »piknik košarico«, napolnjeno z lokalnimi dobrotami, in tako se lahko s kolesi zapeljete do krajinskega parka Strunjan ali pa vse do izolskega podeželja.

V poletnih mesecih pa so našim gostom na voljo tudi večji zunanji bazen, igrišče za tenis, mini golf in raznolik program animacije za otroke, joga za odrasle in ostale aktivnosti v naravi.

Na Belvederju je lepo vse leto in naši gostje si resnično lahko privoščijo različne dejavnosti ali pa le brezskrbno uživajo in se sproščajo.

Več najdete na spletni strani belvedere.si (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več