Računalništvo, telefonija
14.09.2010 17:31

Deli z drugimi:

Share

Kje se danes splača nakupovati?

Spletni primerjalnik cen Najcena.si slovenskim potrošnikom lajša izbiro kvalitetnih izdelkov, s pomočjo katere lahko prihranimo marsikateri evro.
Oblikujemo lahko nakupovalni listek vseh želenih izdelkov, nakar ga natisnemo in že smo na poti do najugodnejšega nakupa.
Oblikujemo lahko nakupovalni listek vseh želenih izdelkov, nakar ga natisnemo in že smo na poti do najugodnejšega nakupa.

Ob današnji poplavi trgovskih centrov in prepolnih poštnih nabiralnikov raznovrstnih akcij in nakupnih svetovalcev, se od slovenskih potrošnikov zahteva nenehno sledenje nižjim cenam, kar pa je lahko prevelik zalogaj ali vsaj nevšečen koncept izbire ponudnika oziroma izdelkov.

V tej luči in v luči dokončne informatizacije ponudbe in povpraševanja živilskih, pa tudi drugih izdelkov, se je podjetje Valdea d.o.o. odločilo temu narediti konec z novo spletno stranjo Najcena.si.

Najcena.si deluje preprosto. Za nas izberejo najboljše in najugodnejše produkte, ki jih zlahka najdemo in primerjamo na strani www.najcena.si. Posebnost storitve Najcena.si je dosledno sledenje vsem akcijskim ponudbam večjih trgovcev, kar nam, kupcem, omogoča pregleden vpogled in olajša izbiro izdelkov oziroma ponudnikov.

V pametni iskalnik Najcena.si preprosto vpišemo želeni izdelek, nato pa med ponujenimi možnostmi izberemo tistega (dodamo na listek), ki nam najbolj ustreza. Postopek ponavljamo, dokler naš listek ne vsebuje vseh želenih izdelkov, nakar ga natisnemo in že smo na poti do najugodnejšega nakupa.

»Najcena je plod domačega znanja in idej. Na enostaven in pregleden način želimo posredovati potrošnikom informacije o izdelkih in ponudnikih izdelkov in storitev, trgovcem pa zagotavljamo učinkovit in stroškovno konkurenčen komunikacijski kanal. Z razvojem in izdelavo smo pričeli jeseni 2007, testno pa je bil sistem objavljen januarja letos.

To, da smo pričeli z objavo ponudb živil in izdelkov za gospodinjstvo, ni naključje, saj so to osnovni izdelki, ki jih kupujemo vsak dan in predstavljajo pomemben delež stroškov gospodinjstva. Poslabšanje gospodarskega položaja je samo še povečalo potrebo potrošnikov po premišljenih in varčnih nakupih. Najcena.si s sledenjem akcijskih ponudb in trajno znižanih cenah ob preračunu cene izdelkov na kilogram in liter omogoča uporabniku pripravo na cenovno najugodnejši nakup.« je povedal Mladen Racanović, direktor podjetja Valdea d.o.o.

Najcena.si je spletna storitev, ki marsikateremu zavednemu potrošniku olajša njegova prizadevanja po kvalitetnih, a hkrati ugodnih nakupih. Trenutno lahko primerjamo in izbiramo med živilskimi, gospodinjskimi in izdelki za osebno nego, v kratkem pa bodo ponudbo razširili še na druge segmente, kot so tehnika, pohištvo, oprema za prosti čas, itd. In kaj je najlepše? Najcena.si je za potrošnike brezplačna!


Prijavi napako v članku