Računalništvo, telefonija
19.01.2005 12:07
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kino doživetje in izredna mobilnost v prenosniku

Štirim modelom chiliGREEN prenosnikov s 15-palčnim zaslonom v Sloveniji se je pridružil še najzmogljivejši novinec D7-47EV. Že na prvi pogled ga odlikuje 17-palčni zaslon TFT (diagonala 43 cm) s podporo ločljivostim do 1.440*900 točk (WXGA). Njegova slika tako predstavlja pravi užitek tako pri spremljanju poslovnih predstavitev kakor tudi pri ogledovanju filmov na DVD medijih ali spremljanju TV programov kar omogoča vgrajen TV Tuner s pripadajočem daljinskim upravljalnikom.

Primerno je poskrbljeno tudi za vrhunsko doživetje zvoka, procesor Intel Pentium 4 Mobile s taktom 3.06 GHz in 512 MB delovnega pomnilnika pa zagotavljata, da bo D7-47EV z lahkoto opravil tudi največje večpredstavne zahteve. Silaka med multimedijskimi prenosniki so opremili tudi z DVD zapisovalnikom (8x, Dual Layer), napredno grafično kartico (ATI Mobile Radeon 9700, 128 MB) in pestrimi razširitvenimi in povezovalnimi možnostmi (PCMCIA II, dva USB 2.0 vhoda, FireWire, TV izhod itd.). Zelo dobrodošla sta tudi IrDA vmesnik in bralnik šestih vrst pomnilniških kartic, ki krepita mobilnost chiliGREEN-ovega paradnega prenosnika in lajšata njegovo nezamudno povezovanje tudi z drugimi napravami kot so digitalni fotoaparati. Novega prenosnika bodo veseli vsi, ki od njega pričakujejo moč in razgibanost za ugodno ceno.

Na sončni strani Alp prenosnike ChilliGREEN prodaja podjetje Anni iz Ljubljane (Trzina). ChiliGREEN D7-47EV bo tako v Sloveniji naprodaj za dobrih 1.700 evrov oz. dobrih 400 tolarskih tisočakov.


Prijavi napako v članku