Računalniške komponente
RAM
02.06.2021 07:13
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kingston FURY: nova blagovna znamka za zahtevne uporabnike, entuziaste in igričarje

Nova blagovna znamka pod okriljem vodilnega proizvajalca pomnilniških rešitev uteleša desetletja izkušenj z načrtovanjem in izdelavo visoko zmogljivih pomnilnikov za zahtevne uporabnike in igričarje.
Kingston Fury je nova blagovna znamka pomnilniških modulov. Kingston bo do konca leta pripravil zmogljive module DDR3, DDR4 in tudi DDR5.
Kingston Fury je nova blagovna znamka pomnilniških modulov. Kingston bo do konca leta pripravil zmogljive module DDR3, DDR4 in tudi DDR5.

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., vodilnega podjetja na področju pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, je danes predstavila svojo novo blagovno znamko, namenjeno zahtevnim uporabnikom, entuziastom in igričarjem: Kingston FURY. Ta gradi na uspehu pomnilniških izdelkov HyperX, Kingston pa je družino igričarskih pomnilnikov in pogonov SSD preimenoval v Kingston FURY ter vložil dodatna sredstva in znanje, saj želi ustvariti novo generacijo visoko zmogljivih pomnilniških rešitev.

Kingston FURY nadaljuje razvoj vrhunskih, visoko zmogljivih pomnilniških rešitev za zahtevne uporabnike in igričarje. Največji neodvisni proizvajalec pomnilnika na svetu s tremi desetletji izkušenj s področij inženiringa, preizkušanja, proizvodnje in storitev dokazuje, da ima strast, zavzetost in vire, da Kingston FURY postane vodilna globalna blagovna znamka za visoko zmogljive pomnilniške rešitve,po katerih bodo posegali računalniški navdušenci in igralci računalniških iger.

Inženirsko znanje Kingstona, ki stoji za številnimi rekordi s področja navijanja računalnikov in nagradami, ki jih je blagovna znamka HyperX zbirala od leta 2002, nadaljuje v novo dobo visoko zmogljivih pomnilniških rešitev – tako bliskovnih kot DRAM pomnilnikov. V zakulisju je bil vedno Kingston: Kingstonov inženiring, proizvodnja, preizkušanje izdelkov in vrhunska globalna služba za podporo uporabnikom.

“Zelo smo ponosni na novo predstavljeno blagovno znamko Kingston FURY, ki predstavlja najbolj zmogljive pomnilniške module za računalniške navdušence in igralce iger,” je povedal Bernd Dombrowsky, podpredsednik oddelka prodaje in marketinga v Kingston EMEA, in dodal: “Kingston kot vodilni svetovni proizvajalec kakovostnih pomnilniških rešitev novi blagovni znamki zagotavlja vse vire, kar trdno dokazuje našo predanost k izdelavi izdelkov, ki bodo blesteli tako po zmogljivostih kot zanesljivosti delovanja.”

Kingston bo že v kratkem predstavil nove družine pomnilnikov DDR4 in DDR3 blagovne znamke Kingston FURY, v zadnjem četrtletju letošnjega leta pa tudi zelo pričakovan pomnilnik DDR5, ki ga proizvajalci matičnih plošč ta hip že preizkušajo.

Kingston FURY bo obsegal naslednje kategorije izdelkov:

  • Kingston FURY Renegade: Visoke hitrosti prenosa podatkov in nizke latence bodo zagotavljali izjemne zmogljivosti. Najzmogljivejši DDR4 pomnilniški moduli na trgu bodo dosegali frekvence do 5333 MHz (na voljo bodo v različicah z ali brez osvetlitve RGB).
  • Kingston FURY Beast: Kingstonovi pomnilniši moduli, priljubljeni pri računalniških navdušencih in igričarjih, bodo ponujali cenovno dostopne visoke zmogljivosti. Pomnilniški moduli vrste DDR4 in DDR3 bodo dosegali frekvence do 3733 MHz, prav tako pa bodo na voljo bodo v različicah z ali brez osvetlitve RGB. 
  • Kingston FURY Impact: Zmogljivi pomnilniki vrste SO-DIMM bodo namenjeni dvigu zmogljivosti prenosnikov in miniaturnih računalnikov. Na voljo bodo v različicah DDR3 in DDR4 s frekvencami do 3200 MHz.
Kingston FURY logo 2021-CMYK

Pomnilniki FURY so nasledniki istoimenskih pomnilnikov, prvič predstavljenih že leta 2014, ki jih cenijo številni računalniški zanesenjaki. Kingston bo še naprej ostal zavezan področju računalniških iger, že v kratkem bo predstavil nova sponzorstva profesionalnih igričarjev in ekip, ki se bodo pridružili družini igralcev Kingston FURY.

Za več informacij obiščite kingston.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kingston Kingston pomnilniški moduli

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kingston Technology
Za več informacij so vam na voljo pri Kingston Technology
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kingston Technology? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35