Računalništvo, telefonija
Programska in razvojna orodja
04.08.2022 16:10

Deli z drugimi:

Share

Katera tema vas zanima? Prebrskajte po knjižnici IT webinarjev

Želite optimizirati uporabo Adobe Acrobat orodja, vas zanima Adobe Sign ali stremite k prilagajanju in optimizaciji SAP pogodb? Prebrskajte po knjižnici IT webinarjev in izberite, kateri webinar - na temo Adoba ali SAP-a - vas najbolj zanima.

Posnetek webinarja – PDF Like a Boss z Adobe Acrobat DC

Ali veste, za čem stoji kratica PDF? PDF pomeni Portable Document Format, na straneh prikazuje digitalne dokumente in predstavlja de facto standard za tiskanje dokumentov. Izumil ga je Adobe, ki je že več kot 25 let vodilen v PDF inovacijah. Svetovni standard za ustvarjanje, skeniranje, urejanje, podpisovanje, zaščito in upravljanje PDF dokumentov je Adobe Acrobat DC.

Danes Adobe Acrobat DC uporablja že več kot 5 milijonov organizacij na svetu. Nudi podporo za dostopnost do PDF/A, PDF/X in PDF/E dokumentov ter široko globalno podporo z dvakrat več jeziki kot katerakoli druga rešitev za PDF dokumente. Pa res poznate vse funkcionalnosti, ki jih orodje ponuja? Ste prepričani, da izkoriščate njihov potencial v celoti?

Če tudi vi o tem niste prepričani, si poglejte posnetek dogodka na temo Adobe Acrobat DC orodja.

Na webinarju smo razpravljali o:

 • razliki med Adobe Acrobat Pro in Adobe Acrobat Standard,
 • prednostih prenosa naročnine iz »perpetual« na »subscription« model,
 • razliki med Adobe Acrobat za posameznike in za večje skupine ter
 • o povezovanju Adobe Acrobata z Adobe Sign orodjem.

Posnetek webinarja – Z Adobe Sign do brezpapirnega poslovanja

Če bi morali uganiti, koliko papirja na leto porabite v vaši pisarni, bi bila ta številka zagotovo premajhna. Po podatkih raznih raziskav povprečen zaposlen v pisarni porabi 10.000 papirja na leto. Kljub digitalizaciji poraba papirja še narašča.

Ena izmed ključnih težav, ki podjetjem preprečuje uvedbo brezpapirnega poslovanja, je fizično podpisovanje. Kar 42 % procesov še vedno potrebuje fizični podpis, kar večini procesov doda v povprečju 3,1 dni. Z uvedbo digitalnega podpisa lahko podjetja stroške ravnanja z dokumenti znižajo do 85 %. Kako z digitalnimi rešitvami do brezpapirnega poslovanja?

Če se to sprašujete tudi vi, si poglejte posnetek dogodka o Adobe Sign orodju.

Na webinarju smo razpravljali o:

 • prednostih brezpapirnega poslovanja,
 • sodobnem orodju Adobe Sign,
 • poteku procesa podpisovanja ter
 • razlogih, zakaj je Adobe Sign Microsoftova priljubljena rešitev za digitalno podpisovanje.

Posnetek webinarja – Kako uspešno prilagoditi SAP pogodbe?

SAP okolje je kompleksno ter je zaradi številnih tveganj, katerim so uporabniki izpostavljeni pri redni uporabi, učinkovito upravljanje in uporaba okolja še toliko bolj otežena. Najpogostejše tveganje licenčne skladnosti SAP okolja, ki ga zaznavajo naše stranke, je posredni dostop. Pa ste kdaj pomislili na stroške, ki jih povzroča nepravilno razvrščanje SAP ERP uporabnikov? Ali kakšna so tveganja, če imate v okolju razvrščene uporabnike kot testne?

Naši strokovnjaki na dnevni bazi dobivajo številna vprašanja o stroških licenc, prilagoditvi pogodb in tveganjih skladnosti, saj želijo SAP okolje bolj učinkovito upravljati, a jim težavo predstavlja sama kompleksnost okolja. Najpogostejša vprašanja so:

 • Ali smo skladni z našo SAP pogodbo?
 • Ali naše obstoječe licenčno SAP okolje ustreza zahtevam in potrebam podjetja?
 • Kako lahko proaktivno upravljamo SAP licence?
 • Kako se lahko najbolje pripravimo na SAP revizijski pregled vnaprej?

Če se s temi vprašanji soočate tudi vi ter vam primanjkuje ključnih informacij za učinkovito upravljanje SAP okolja, si poglejte posnetek dogodka na temo optimizacije SAP pogodb.

Na webinarju smo razpravljali o:

 • najpogostejših tveganjih licenčne skladnosti SAP okolja,
 • pregledu nad stroški SAP okolja,
 • prilagajanju SAP pogodb, da ustreza vašim potrebam,
 • učinkoviti pripravi na revizijske preglede ter
 • kaj vam prinaša migracija na S/4 HANA.

Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več