Računalništvo, telefonija
13.12.2018 12:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kartica za igričarske navdušence

.. Spletne igre, brskalniške igre, igre MMO, MOBA, običajne igre ali spretnostne igre plačujte varno in enostavno prek spleta s paysafecard karticami, saj vam pri tem ni potrebno navesti osebnih podatkov, podatkov o banki ali podatkov kreditne kartice ..
Kartica za igričarske navdušence
Kartica za igričarske navdušence

Paysafecard je spletno predplačniško plačilno sredstvo, s katerim lahko plačate svoje najljubše igre tako, da vnesete 16-mestno PIN kodo, natisnjeno na izpisku paysafecard. Kartice lahko kupite z gotovino na enem izmed prodajnih mest eDenar, kot so 3DVA trafike, bencinske črpalke OMV, bencinske črpalke Petrol, Kioski itd. Na voljo so v različnih vrednostih (10, 25, 50 ali 100 €). Lahko pa jih kupite kar iz udobja svojega naslonjača, preko Monete ali preko nakazila na TRR (preko eDenar-ja).

Trgovina PlayStation

Dobra novica za vse ljubitelje PlayStationa. Fortnite, Call of Duty, Battlefield, Tomb Raider, NBA – zdaj lahko s paysafecardom kupite tudi vaše priljubljene igre, dodatke in druge vsebine v trgovini PlayStation.


My paysafecard – denarnica za paysafecard PINe

Paysafecard vam ponuja tudi uporabo računa my paysafecard, vašega osebnega plačilnega računa. Svoj my paysafecard račun lahko napolnite s paysafecard PIN-i in nato preprosto plačujete z dobroimetjem na računu. Vse, kar potrebujete, sta vaše uporabniško ime in geslo.

Z my paysafecard na Google Play

Z my paysafecard računom si odprete tudi vrata v svet mobilnih iger: zdaj lahko kupite vse svoje priljubljene programe, igre, predmete in druge vsebine na Googlu Play-u z dobroimetjem na svojem my paysafecard računu. Preprosto dodajte my paysafecard kot način plačila na Google Play in povežite svoja računa tako, da se prijavite z uporabniškimi podatki za my paysafecard račun.

Paysafecard – idealno darilo za igričarje

Prav zato je takšna predplačniška kartica lahko zelo priročna kot darilo. Imate prijatelja ali sorodnika, ki obožuje igrice? Naj vas prazniki ne presenetijo – izbira darila, ki se ga bo razveselilo, je na dlani.

Nagradna igra – prijavi se in osvoji brezplačne PINe

eDenar vam ponuja priložnost, da osvojite brezplačne paysafecard PINe! Za več informacij obiščite www.edenar.net! (P.R.)


Prijavi napako v članku