Računalništvo, telefonija
07.05.2019 07:50
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kakovostne brezžične slušalke za slabih 16 evrov

Brezžične slušalke za zgolj slabih 16 evrov vas zagotovo ne bodo razočarale.
Brezžične slušalke za zgolj slabih 16 evrov vas zagotovo ne bodo razočarale.

Če kupujete nov pametni mobilni telefon ste verjetno že seznanjeni s tem, da se vedno več proizvajalcev mobilnih naprav odreka klasičnemu 3,5-milimetrskemu vhodu za slušalke, in kot kaže, se bo ta trend v prihodnje še okrepil. Ne samo pri pametnih telefonih, ampak tudi na drugih napravah. Razlog je predvsem v brezžičnem povezovanju, saj je to precej bolj praktično, kot da nam okoli vratu visi kabel, ki se nam po možnosti vmes še trikrat zavozla.

Če pa še nimate lastnih brezžičnih ušesnih slušalk, smo na spletnem portalu Ebay našli odlično ponudbo za vas. Na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=362641478015 lahko namreč že za preračunanih16,6 evrov oziroma 17,5 ameriških dolarjev kupite kakovostne slušalke »QCY M1c In-ear Earphone Wireless Stereo Bluetooth Magnetic Earbud Global Version«. Te slušalke so kljub nizki ceni primerne celo za šport in aktivnosti na prostem, združljive pa so z brezžičnim standardom Advanced Bluetooth 5.0.

V slušalke QCY M1c In-ear Earphone Wireless Stereo Bluetooth Magnetic Earbud Global Version je je vgrajena zmgogljiva baterija, ki zadošča za do osem ur poslušanja glasbe, polnjenje povsem izpraznjene baterije pa znaša do dve uri. Ker so slušalke odporne tudi proti prahu in vodi (standard IPX4), jih lahko brez težav uporabljamo tudi na prostem. Več informacij o nadvse zanimivih športnih slušalkah »QCY M1c In-ear Earphone Wireless Stereo Bluetooth Magnetic Earbud Global Version« je na voljo na povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=362641478015.


Prijavi napako v članku