Igre
02.11.2011 10:23
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako veliki so virtualni svetovi?

Z največjo površino 62.394 kvadratnih milj igra "The Elder Scrolls II: Daggerfall" pokriva ozemlje, ki bi ga lahko primerjali s površino ameriške zvezne države Georgia.
Z največjo površino 62.394 kvadratnih milj igra "The Elder Scrolls II: Daggerfall" pokriva ozemlje, ki bi ga lahko primerjali s površino ameriške zvezne države Georgia.

Če ste navdušen igralec in ste pravkar vstopili v svet igre, iz katere je dandanes težko izstopiti, vam bo tale preglednica igralnih svetov zagotovo všeč. Kako zanimivo bi bilo videti, katere igre imajo največjo površino svojega virtualnega sveta? Prepričani smo, da zelo zanimivo in da je tako, priča izjemno zanimiva karta z naslovom “Largest Game Worlds”, ki jasno prikazuje, kako velika so pravzaprav ozemlja v določenih igrah.

Z največjo površino 62.394 kvadratnih milj igra “The Elder Scrolls II: Daggerfall” pokriva ozemlje, ki bi ga lahko primerjali s površino ameriške zvezne države Georgia, medtem ko drugo mesto zaseda popularna igra “The Lord of the Rings Online” s še vedno dokaj zavidljivimi 30.000 kvadratnimi miljami. Na tretjem mestu je pristala igra “Guild Wars Nightfall”, ki s 15.000 kvadratnimi miljami pokriva približno tako veliko ozemlje, ki ga ima Slovenija. Tej sledijo igre z nekoliko manjšimi ozemlji kot so “Fuel” s 5560 kvadratnimi miljami, “Test Drive Unlimited” 618 kvadratnih milj, “Asheron’s Call” 500 kvadratnih milj in tako dalje. Bržkone so snovalci te grafike pozabili na kar nekaj velikanskih ozemelj, med katerimi lahko zagotovo omenimo igro “Minecraft”, ki bi bržkone na tej lestvici morala zasedati kar prvo mesto.


Prijavi napako v članku