Telefoni
30.11.2021 18:12

Deli z drugimi:

Share

Kako varno najti in namestiti katerokoli aplikacijo za telefone Huawei?

Iščete nov pametni telefon z zmogljivim procesorjem, vrhunskimi kamerami in čudovitim tankim dizajnom? Obenem želite, da je izdelovalec ugleden, ima odlično poprodajno storitev in telefon ponuja po razumni ceni? Zahtevate preveč? V resnici ne, saj vse to in še več odlikuje pametne telefone Huawei.

Toda zelo verjetno ste prav tako slišali govorice, da nekatere aplikacije ne delujejo. Z razlogom jih Huawei označuje za govorice. Niso namreč povsem točne. Resnica je, da skoraj vse aplikacije, ki jih potrebujete vsaj dan, kot so Facebook, Messenger, WhatsApp, Instagram, TikTok, Twitter ter vse Microsoftove in večina bančnih aplikacij pravzaprav popolnoma dobro delujejo tudi na telefonih Huawei.

Če pametni telefon Huawei že imate, se lahko sami prepričate, kako preprosto je najti želeno aplikacijo v trgovini AppGallery in s pomočjo iskalnika Petal. Če pa ga nimate, potem vam zlahka pomaga spletna stran AppsOnHMS.

Na njej boste našli spletno knjižnico, ki je zasnovana, da lastnikom naprav Huawei pomaga poiskati informacije o vsaki aplikaciji na podlagi štirih varnih načinov, kako priti do nje:

  • Huaweieve uradne trgovine z aplikacijami AppGallery
  • Huaweievega univerzalnega iskalnik Petal, ki poišče uraden oziroma preverjen vir za prenos in namestitev aplikacije
  • Priljubljene trgovine z aplikacijami APK Pure
  • Okolja GSpace, znotraj katerega brez omejitev delujejo trgovina Play in Googlove aplikacije.

Kaj se zgodi, ko iščete aplikacijo s pomočjo te spletne strani? Na primer aplikacijo Facebook. Na vrhu strani boste dobili podatek o tem, na katerih od štirih omenjenih virih je aplikacija dostopna in spodaj vodnike ter še celo vrsto drugih uporabnih vsebin, povezanih z njenim prenosom in namestitvijo. Med njimi boste našli tudi odličen video Cirila Komotarja o okolju GSpace. Kadar boste iskali lokalne aplikacije, mednje na primer sodijo bančne, ne bodo na voljo na vseh virih. Na dveh gotovo, morda celo na treh. Kaj to pomeni v praksi? Da lahko na napravo Huawei zlahka namestite katerokoli aplikacijo.

AppsOnHMS vam tako ne zagotavlja le informacij o tem, kje prenesti želeno aplikacijo, ampak, zahvaljujoč svojemu izurjenemu algoritmu, ki brska po zanesljivih vadnicah na YouTubu, tudi, kako jo prenesti in namestiti. Če na primer iščete aplikacijo Googlovih mobilni storitev, kot je na primer Google Drive, ne boste dobili le zanesljivega mesta za namestitev aplikacije, ampak tudi več vadnic o tem, kako jo pravilno namestiti na napravo Huawei.

S podporo več kot 12 jezikov, mednje sodi tudi slovenščina, je spletna stran AppsOnHMS dragoceno vsestransko mesto za vsakogar, ki se spogleduje z nakupom nove naprave in seveda tudi za obstoječe uporabnike telefonov, tablic ali prenosnikov Huawei, ki iščejo informacije o aplikacijah.

Če vas je zadnji čas premamila vrhunska strojna oprema in zmogljivosti pametnih telefonov Huawei, vendar zaradi situacije z aplikacijami oklevate, je skrb odveč. Odgovore na vprašanja vam nudi spletna stran AppsOnHMS.

Nove naprave Huawei

Na nedavni predstavitvi na Dunaju je sicer Huawei predstavil številne nove naprave. Najprej sta tu telefona Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki navdušujeta z izjemnima cenama 499 € oziroma 349 €. Veliko pozornosti pa so pritegnile tudi brezžične slušalke Huawei FreeBuds Lipstick in pametne ure serije Huawei Watch GT 3.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si ali https://appsonhms.com/

Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni Huawei Huawei nova 9

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več