Telefoni
30.11.2021 18:12

Deli z drugimi:

Share

Kako varno najti in namestiti katerokoli aplikacijo za telefone Huawei?

Iščete nov pametni telefon z zmogljivim procesorjem, vrhunskimi kamerami in čudovitim tankim dizajnom? Obenem želite, da je izdelovalec ugleden, ima odlično poprodajno storitev in telefon ponuja po razumni ceni? Zahtevate preveč? V resnici ne, saj vse to in še več odlikuje pametne telefone Huawei.

Toda zelo verjetno ste prav tako slišali govorice, da nekatere aplikacije ne delujejo. Z razlogom jih Huawei označuje za govorice. Niso namreč povsem točne. Resnica je, da skoraj vse aplikacije, ki jih potrebujete vsaj dan, kot so Facebook, Messenger, WhatsApp, Instagram, TikTok, Twitter ter vse Microsoftove in večina bančnih aplikacij pravzaprav popolnoma dobro delujejo tudi na telefonih Huawei.

Če pametni telefon Huawei že imate, se lahko sami prepričate, kako preprosto je najti želeno aplikacijo v trgovini AppGallery in s pomočjo iskalnika Petal. Če pa ga nimate, potem vam zlahka pomaga spletna stran AppsOnHMS.

Na njej boste našli spletno knjižnico, ki je zasnovana, da lastnikom naprav Huawei pomaga poiskati informacije o vsaki aplikaciji na podlagi štirih varnih načinov, kako priti do nje:

  • Huaweieve uradne trgovine z aplikacijami AppGallery
  • Huaweievega univerzalnega iskalnik Petal, ki poišče uraden oziroma preverjen vir za prenos in namestitev aplikacije
  • Priljubljene trgovine z aplikacijami APK Pure
  • Okolja GSpace, znotraj katerega brez omejitev delujejo trgovina Play in Googlove aplikacije.

Kaj se zgodi, ko iščete aplikacijo s pomočjo te spletne strani? Na primer aplikacijo Facebook. Na vrhu strani boste dobili podatek o tem, na katerih od štirih omenjenih virih je aplikacija dostopna in spodaj vodnike ter še celo vrsto drugih uporabnih vsebin, povezanih z njenim prenosom in namestitvijo. Med njimi boste našli tudi odličen video Cirila Komotarja o okolju GSpace. Kadar boste iskali lokalne aplikacije, mednje na primer sodijo bančne, ne bodo na voljo na vseh virih. Na dveh gotovo, morda celo na treh. Kaj to pomeni v praksi? Da lahko na napravo Huawei zlahka namestite katerokoli aplikacijo.

AppsOnHMS vam tako ne zagotavlja le informacij o tem, kje prenesti želeno aplikacijo, ampak, zahvaljujoč svojemu izurjenemu algoritmu, ki brska po zanesljivih vadnicah na YouTubu, tudi, kako jo prenesti in namestiti. Če na primer iščete aplikacijo Googlovih mobilni storitev, kot je na primer Google Drive, ne boste dobili le zanesljivega mesta za namestitev aplikacije, ampak tudi več vadnic o tem, kako jo pravilno namestiti na napravo Huawei.

S podporo več kot 12 jezikov, mednje sodi tudi slovenščina, je spletna stran AppsOnHMS dragoceno vsestransko mesto za vsakogar, ki se spogleduje z nakupom nove naprave in seveda tudi za obstoječe uporabnike telefonov, tablic ali prenosnikov Huawei, ki iščejo informacije o aplikacijah.

Če vas je zadnji čas premamila vrhunska strojna oprema in zmogljivosti pametnih telefonov Huawei, vendar zaradi situacije z aplikacijami oklevate, je skrb odveč. Odgovore na vprašanja vam nudi spletna stran AppsOnHMS.

Nove naprave Huawei

Na nedavni predstavitvi na Dunaju je sicer Huawei predstavil številne nove naprave. Najprej sta tu telefona Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki navdušujeta z izjemnima cenama 499 € oziroma 349 €. Veliko pozornosti pa so pritegnile tudi brezžične slušalke Huawei FreeBuds Lipstick in pametne ure serije Huawei Watch GT 3.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si ali https://appsonhms.com/


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni Huawei Huawei nova 9

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več