Tiskalniki in skenerji
13.07.2020 22:44
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako varni so vaši dokumenti?

.. Sodobni dokumentni sistemi omogočajo večjo varnost zaupnih podatkov ter znižajo stroške procesov v podjetjih ..
Kako varni so vaši dokumenti?
Kako varni so vaši dokumenti?

Kljub visoki digitalizaciji slovenskih podjetij večina dokumentov še vedno začne ali konča svojo pot na tiskalniku. S sodobnimi dokumentnimi sistemi pa lahko ostalo pot dokumenta avtomatiziramo ter zaščitimo pred nepooblaščenimi očmi.

Po podatkih analitikov Quocirca je že 70% organizacij doživelo eno ali več naključnih kršitev zaupnosti podatkov zaradi nezadostne varnosti tiskanja. V letu 2014 je bilo tako kar 14% vseh kršitev zaupnosti podatkov povezanih z natisnjenimi dokumenti (vir: ITRC – Identity Theft Resource Centre).

uniFLOW: programska oprema za upravljanje s tiskom

S programsko opremo Uniflow lahko varno tiskate ter skenirate dokumente. Odgovornim omogoča popoln pregled tiskanja ter skeniranja dokumentov ter omogoča samodejno blokiranje tiskanja dokumentov, ki so zaupne naprave.

uniFLOW zaklene tiskalnike, ki tako brez prijave uporabnika ne morejo tiskati, skenirati ali kopirati. Vsakemu uporabniku se lahko dodeli nivo zaupnosti dokumentov, ki jih še lahko tiska; če želi natisniti dokument, ki je nad nastavljenim nivojem zaupnosti, se tiskanje samodejno blokira. Enako velja pri skeniranju: uporabnik lahko skenira le na mesta, ki so mu določena ter na e-poštne naslove, ki so dovoljeni. Tako se prepreči naklepen ali naključen beg zaupnih podatkov.

Therefore: dokumentni sistem za arhiviranje in upravljanje z dokumenti

Therefore omogoča kreiranje elektronskega shranjevanja vseh vaših poslovnih informacij. Z njim lahko zajemate, razvrščate in dostopate do fiksnih vsebin, slik, dokumentov, poročil in drugih poslovno kritičnih informacij. Iskanje shranjenih informacij je preprosto preko univerzalnega vmesnika ali celo spleta, zato zaposleni potrebujejo minimalno šolanje, rezultat pa je kar najučinkovitejši način dela.

Therefore omogoča, da za večjo varnost natančno in enostavno določite pooblastila posameznega uporabnika. Administratorje lahko pooblastite, da centralno oblikujejo in definirajo poslovna pravila. Še več, vsakemu dokumentu je avtomatsko dodan digitalni podpis. Za pomoč vašemu poslovanju pri spoštovanju današnjih predpisov glede ustreznosti dokumentov omogoča nova politika ohranjanja po poteku določenega časa izbris dokumentov ali odstranitev njihovih starejših verzij.Od začetnih sistemov za individualne uporabnike do najširših podjetniških razporeditev s številnimi uporabniki je Therefore™ popolnoma nadgradljiva rešitev. S širjenjem vašega poslovanja lahko dodajate uporabnike in vhodne naprave, kot so skenerji in večnamenski tiskalniki (MFP).

Več informacij o dokumentnih sistemih Canon dobite pri podjetju Bilban d.o.o. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Uniflow tisk Bilban

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Suhozemni terminal Sežana d.o.o.

Partizanska cesta 109, 6210 Sežana, Tel: 05 7390 100
Telekomunikacijske storitve so pomembno orodje tako za posameznika kot za podjetja, saj zagotavljajo učinkovito komunikacijo in možnost vzdrževanja visokih poslovnih standardov. ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

i-Rose d.o.o.

Podšmihel 1e, 3270 Laško, Tel: 03 733 82 50
Svet informacijske tehnologije je okolje, kjer se neprestano razvijajo novi koncepti, ideje in rešitve. Podjetje i-Rose že vse od leta 1993 uspešno razvija in udejanja nove ideje ... Več