Računalništvo, telefonija
10.09.2009 17:13
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako s prijatelji do 1.000 EUR?

..S septembrom na pametnem nakupovalnem iskalniku Računalniške Novice CentrSource.si začenjamo z novo NAGRADNO IGRO, v kateri lahko osvojite kar 1.000 EUR denarne nagrade, napreden sistem ozvočenja za vaš hišni kino ali 5000 Point$ov, ki jih lahko unovčite za poljuben izdelek iz Point$ trgovine. .
Registrirajte se na http://racunalniske-novice.si.centrsource.com/!
Registrirajte se na http://racunalniske-novice.si.centrsource.com/!

O revolucionarnemu nakupovalnemu spletnemu portalu CentrSource smo že veliko pisali, zdaj pa je čas za novo priložnost!

Vse, kar morate storiti, je, da se registrirate oziroma prijavite na http://racunalniske-novice.si.centrsource.com/ in k uporabi iskalnika povabite vaše prijatelje. Kako? Enostavno. Po registraciji povabite prijatelje preko »Povabi prijatelje« možnosti in povečajte svoje število glasovnic v žrebu – vsak prijatelj vam namreč prinese eno.

CentrSource je mesto, ki združuje množico izdelkov in storitev, kot tudi različne uporabniške skupine. Omogoča pametno in enostavno nakupovanje ter vas za to tudi nagrajuje. Nanj lahko preprosto in hitro opozorite tudi svoje prijatelje. Za to boste nagrajeni z dodatnimi glasovnicami v žrebu. Več prijateljev se odzove na vaše povabilo, več možnosti boste imeli za končno zmago. Potrebna je le brezplačna registracija na CentrSource.si in že ste v žrebu.

Kaj pridobijo uporabniki Računalniških novic z uporabo njihovega CentrSource portala?

Na spletnem nakupovalnem iskalniku 3000 podjetij ponuja preko 10.000 izdelkov in storitev, v ponudbi pa je vedno več ekskluzivnih nakupnih priložnosti, ki jih najdete samo na Računalniške novice CentrSource.si. Vse zveste registrirane uporabnike CentrSource nagrajuje s Point$i, sodelovanjem v zanimivih nagradnih igrah in jih redno obvešča o zanimivih ponudbah. CentrSource je v prvih mesecih delovanja med uporabnike razdelil več kot tri milijone Point$ev v skupni vrednosti več kot 30.000 €, ki se jih lahko uporabi za nakup v Point$ trgovini.

CentrSource ponuja pametno nakupovanje, ki vam omogoča, da kaj prihranite in ste za to še nagrajeni. Kadar se odločite za nakup v kateri izmed e-trgovin, imate veliko možnosti, da zaslužite še dodatne Point$e. Po opravljenem spletnem nakupu za izdelke na Centrsource strani bodite pozorni na Point$ ikono, saj lahko z nekaj kliki kupite želeni izdelek iz Point$ trgovine. Dodatne Point$e lahko zaslužite tudi s sodelovanjem v različnih anketah, ki so objavljene v zavihku Moj CentrSource.

Iskalnik doživlja vedno nove posodobitve, ki uporabnikom omogočajo, da je brskanje po ponudbah enostavno in pregledno. Poleg iskanja po številnih kategorijah ponudb vam iskalnik omogoča, da lahko enostavno brskate med ponudbami dneva in priporočenimi ponudbami, ki so zaradi svoje cene vredne ogleda. Novost je tudi zavihek CentrSource vroče, kjer CentrSource izbira za vas najbolj vroče ponudbe v trenutku iskanja.

Bodite pozorni tudi na številne nagradne igre, ki so objavljene na spletni strani. Z malo sreče lahko septembra zadenete tudi nepozabno popotovanje okoli sveta. Registrirajte se na http://racunalniske-novice.si.centrsource.com/!


Prijavi napako v članku