Računalništvo, telefonija
25.06.2016 13:41

Deli z drugimi:

Share

Kako najhitreje povečati pomnilnik iPhona 6 za dodatnih 128 GB?

Z zaščitnim etuijem SanDisk iXpand Memory Case lahko povečamo pomnilnik iPhona za do 128 gigabajtov.
Z zaščitnim etuijem SanDisk iXpand Memory Case lahko povečamo pomnilnik iPhona za do 128 gigabajtov.

Ko se odločamo za nakup novega pametnega mobilnega telefona, so strojne specifikacije pogosto tiste, ki nas prepričajo o nakupu. Med pomembnejšimi izstopa predvsem količina vgrajenega pomnilnika, kar še posebno drži pri pametnih mobilnih telefonih iPhone, saj tu vgrajenega pomnilnika ni mogoče razširiti. Zato ne preseneča, da ravno ta predstavlja največji »kamen spotike« med kupci in podjetjem Apple, saj je razpoložljivost slednjega pogosto precej manjša od oglaševalnega.

Na srečo je podjetje SanDisk za uporabnike pametnih mobilnih telefonov iPhone 6 in iPhone 6S pripravilo všečni zaščitni etui, s katerim lahko v zgolj nekaj sekundah povečamo količino razpoložljivega prostora za shranjevanje podatkov. Zaščitni etui iz umetne mase SanDisk iXpand Memory Case je na voljo z vgrajenim pomnilnikom s kapacitetami 32 gigabajtov, 64 gigabajtov in 128 gigabajtov.

Za lažje upravljanje s shranjenimi vsebinami pa je na voljo mobilna programska oprema iXpand Case App, ki je za kupce novosti seveda brezplačna. Kupci novosti lahko opcijsko kupijo tudi dodatno baterijo kapacitete 1.900 miliamper ur, ki jo enostavno pritrdimo na ohišje SanDisk iXpand Memory Case. Ta je na trenutno naprodaj le v Združenih državah Amerike v sivi, modri, rdeči in zeleni barvi, zanj pa je treba odšteti preračunanih 54 evrov (32 gigabajtov), preračunanih 90 evrov (64 gigabajtov) oziroma preračunanih 117 evrov (128 gigabajtov).


Prijavi napako v članku