Triki in nasveti
08.01.2014 07:30
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako izdelati popoln profil za uspešne spletne zmenke?

Ker danes zaradi velike konkurence površno izpolnjen profil in povprečne fotografije niso več dovolj, si v poglejmo tehnike in metode, kako nekoga prepričati v zmenek v živo. Če boste k temu dodali še kanček vaše izvirnosti, imate vse možnosti, da boste večer preživeli v dvoje.
Z malo truda vam na spletu lahko uspe veliki met!
Z malo truda vam na spletu lahko uspe veliki met!

Iskanje sorodne duše je lahko dolgotrajen proces, za katerega sploh ni nujno, da se konča pravljično. Ker pa se spletnih zmenkarij poslužuje že na stotine milijonov ljudi širom sveta (samo v Sloveniji jih je več kot 100 tisoč), je ključnega pomena, da se pri iskanju sorodne duše nadvse potrudimo, saj v nasprotnem primeru nikoli ne bo prišlo do zmenka v živo. Zaradi tega si v nadaljevanju poglejmo »tehnike« in »metode« izjemno priljubljenega in svetovno znanega spletnega portala Zoosk, kako nekoga prepričati v zmenek v živo.

Fotografije

Medtem ko so pri moških fotografije v naravi zelo cenjene, to ne velja za ženske, saj bodo te zaradi tega dobile kar 40 odstotkov manj sporočil. Za ženske spletni portal Zoosk priporoča »selfie« fotografijo. Še več uspeha pa bo, če moški in ženske vključijo fotografijo celega telesa. V tem primeru naj bi se število sporočil v povprečju povečalo za kar 203 odstotke.

Profil

Če moški v profilu omeni, da je ločen, razvezan ali da se je s partnerico zašel, bo v povprečju dobil kar polovico več sporočil, ženskam pa se priporoča, naj ta podatek izpustijo. V profilu naj bodo omejene še besede kot so joga, tek, fitnes, branje knjig, kitara, klavir, motorno kolo in podobno. Pri tem se je potrebno izogibati besedi »samski«. Pri pripravi profila je seveda potrebno biti pošteni in pozitivno naravnani, sicer so možnosti za uspeh nadvse nizke.

Sporočila

Medtem ko se morajo moški pri pisanju prvega sporočila kot hudič križa izogibati besed kot so »kosilo«, »večerja«, »pijača«, »lepotica« in »ženska«, je to za ženske priporočljivo, saj bodo na tak način podvojile ali celo potrojile možnost, da jim sogovornik odpiše. Ko odgovorite z nasmeškom se izogibajte uporabi znaka »:)«, saj se vam bo število sporočil zmanjšalo kar za 66 odstotkov. Namesto tega raje uporabite znak »:-)«.

Zanimivo raziskavo zmenkarskega portala Zoosk si v obliki »slike« lahko ogledate s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/Da-te-s.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več