Odklop od tehnologije
25.03.2023 08:05
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako izboljšati počutje in zdravje kljub sedenju za računalnikom?

Sodoben način življenja nas prisili v določene navade, ki za telo niso naravne, sploh pa ne optimalne.
Taopatch naprave vas bodo »spravile v red«. Foto: Taopatch
Taopatch naprave vas bodo »spravile v red«. Foto: Taopatch

Današnji življenjski slog zaznamuje to, da se ženemo za cilji, ki jih dosežemo s tem, da gremo preko meje, ki je za telo še zdrava, vse to pa pogosto počnemo za računalnikom v sključeni drži. Nato se preselimo na pametne telefone, pogled usmerimo navzdol proti zaslonu, upognemo vrat v značilno držo – in verjemite, da nam telo ni hvaležno.

To je le nekaj primerov, kako lahko sodoben življenjski slog pusti negativne posledice, kot so glavobol, omejeno gibanje, vnetja, bolečine v vratu, hrbtu in sklepih. Obenem ostanemo brez energije in smo kronično utrujeni, imamo želodčne težave, glavobole, muči nas nespečnost – kar je recept za katastrofo.

Stabilometrična diagnostika za ravnovesje telesa

Ste že slišali za stabilometrično diagnostiko? Vključuje posturologijo, ki je medicinska znanost in tehnika za poravnavo sklepov in mišic, s katero dosežemo optimalno ravnovesje telesa. Če je stabilometrična diagnostika izvedena na pravilen način, oseba občuti in vidi izboljšanje že v nekaj minutah. Cilj je trajno odstraniti bolečino z zdravljenjem vzroka, ki je pogosto posledica slabe drže. Ta je – verjeli ali ne – temeljni element pri obvladovanju bolečin, ki povzročajo številne bolezni (artritis, skolioza, kifoza, lordoza, išijas, hernija diska, fibromialgija, arterioskleroza, multipla skleroza).

Za ugotavljanje težav posameznika je treba pravilno postaviti diagnozo, pri tem je potrebna celostna obravnava, upoštevati pa moramo več faktorjev:

  • Kakšna sta stabilnost in ravnotežje osebe;
  • kakšna je drža same hrbtenice;
  • položaj medenice in ramenskega dela;
  • asimetrija nog;
  • kakšna je moč telesa;
  • ravnovesje in gibljivost;
  • opravi se tudi Unterbergerjev ali koračni test.

Pri sami diagnostiki in posvetu se ugotavlja in išče rešitve za odpravljanje posledic. S takšnim načinom diagnosticiranja se tudi ugotovi, kako najhitreje priti s pravimi rešitvami do dobrih rezultatov.

Kaj pa pravzaprav dobite s stabilometrično diagnostiko? Če strnemo v treh glavnih točkah, so to realna slika vašega telesa, svetovanje na vseh področjih vašega zdravja in trenutno najboljšo rešitev na tržišču.

Taopatch® naprave vas bodo »spravile v red«

Na podlagi ugotovitev se diagnostiko še enkrat ponovi, a tu v prvo vrsto stopijo Taopatch® naprave, tako da se diagnostika ponovi s postavitvijo teh naprav na telo. Pri tem pacient že po dveh minutah v telesu zazna očitno razliko, ki marsikoga pozitivno preseneti.

Danes smo bolj kot kadarkoli prej izpostavljeni tudi elektromagnetnemu onesnaženju. Veliko časa preživimo v zaprtih prostorih, v katerih nimamo dovolj svetlobe. To telesu povzroča težave, ki se kažejo v nepravilni komunikaciji med receptorji in centralnim živčnim sistemom, kar vodi do kroničnih bolečin v drži. Če želimo doseči učinek, se moramo lotiti odprave sprožilnega vzroka in ne posledic.

Tao Technologies je zato patentiral omenjeni Taopatch®, ki ljudi zdravi s terapevtsko svetlobo z bliskovito hitrostjo. Taopatch® se aktivira zaradi telesne toplote in sončne svetlobe. Nosite ga lahko ves dan brez stranskih učinkov, njegova življenjska doba pa je tri leta. S spreminjanjem valovnih dolžin od naprave celice telesa proizvedejo več energije, ki se porazdeli znotraj vsakega sistema.

Gre za inovativno tehnologijo za zdravje in dobro počutje, ki temelji na sodobnih spoznanjih biofizike, uporabljenih v medicini.

Telo se hitreje poravna, oseba je bolj pokončna, gibljivost je večja, izrazito prevladuje moč telesa, stabilnost in ravnotežje se izboljšata, pri tem pa dobimo veliko več energije tudi pri delovanju notranjih organov.  Ker Taopatch® deluje na kožo preko receptorjev in senzorjev do centralnega živčnega sistema, se učinek teh naprav pozna že v zelo kratkem času.

Več o rešitvi najdete na www.taofoton.com Na pregled se lahko prijavite tudi na telefonski številki 051 340 888

Kaj dobimo s Taopatchem?                Rezultat za uporabnike Taopatcha   
Več energijeBoljša učinkovitost pri delu, pozitivna energija
Svetlobno terapijoZaradi fotonov in svetlobnih frekvenc ima telo vedno terapijo
Boljšo držo in gibanjeUstvari se harmonizacija telesa
Boljši imunski sistemZaščita pred boleznimi
Manj bolečinOlajšanje in sprostitev mišic
Večjo gibljivostUspešnost, hitrost in kvaliteta pri delu
Boljši spanecTemelj pravilnega delovanja telesa in notranjih organov
Razstrupljanje telesa in organovOdpravljanje in čiščenje toksinov  
Pravilno delovanja hormonskega sistemaNadzorovanje delovanja telesa in čustev
SamozdravljenjeAktivacija celega telesa
Večjo močTelo je sposobno več napora in aktivnosti
Poravnavo telesaPreko receptorjev in fotonov telo reagira v nekaj minutah
Boljše ravnotežje in stabilnostObvladovanje gibljivosti telesa
Povečanje serotonina (hormon sreče)Zadovoljstvo in dobro razpoloženje
Proizvodnjo D-vitaminaD-vitamin je glavni gradnik imunskega sistema in s Taopatchem ga bomo imeli dovolj
Pomoč pri zaščiti pred zunanjimi vpliviElektromagnetni smog, sevanje, hrup, slab zrak nam ne bodo prišli do živega

Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem TaoFoton.
Vas zanima več iz te teme?
zdravje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več