Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
01.10.2022 11:12
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako dobro zaslužiti na spletu in uspešno prodajati preko Amazona?

Postavitev spletne trgovine še ne pomeni avtomatski uspeh. Internet je vsemogočno orodje, ki vas lahko poveže s kupci iz vseh koncev sveta, ampak v ozadju je potrebna prava strategija.

To velja tudi za največjo prodajno platformo na svetu – Amazon. Postati uradni Amazon prodajalec je sila enostavno. V celoti izkoristiti, kar ti ponuja in beležiti vrhunske prodajne rezultate, to pa je povsem drugačna zgodba. Tako kot vsak podjetnik boste na začetku potrebovali pomoč, bodisi pri osnovah prodaje, katere strategije so v praksi uspešne, kaj vam ponuja Amazon, kaj na splošno potrebujete vedeti pri spletni prodaji in kako sploh začeti svojo pot na Amazonu.

Pri tem vam bosta v četrtek, 13. oktobra od 10h do 16h v Kristalni palači v Ljubljani, pomagala dva strokovna govorca. Prvi prihaja iz tujine, in sicer svetovno znani strokovnjak za Amazon Ronny Marx. To je njegov prvi obisk Slovenije in morda tudi zadnji, zato te priložnosti ne smete izpustiti.

Kdo pa sploh je Ronny Marx?

Ronny Marx je eden najbolj znanih Amazon ekspertov na svetu, ki prihaja iz Nemčije. Za Amazon je svetoval svetovno znanim podjetjem, kot je Puma, L’Oreal in drugim. Je ustanovitelj Amazonove agencije “intomarkets” in organizator ter moderator največje nemške tržne konference “merchantday”. Več kot 12 let je delal na področju e-trgovine na več položajih. Sodeloval je pri optimizaciji več, kot deset tisoč izdelkov na Amazonu. Še vedno vsako leto svojim klientom preko agencije, ki jo vodi svojim pomaga ustvariti direktno z Amazon kampanjami vsaj 30 milijonov evrov.

Drugi govorec/mentor je slovenskim potrošnikom bolj domači. Predaval vam bo Aljoša Domijan, upravitelj ene največjih spletnih trgovin v Sloveniji – Enaa.com. V zadnjih 20 letih so njegova podjetja ustvarila neverjetnih pol milijarde evrov prometa. Nasploh je eden izmed začetnikov spletnih trgovin v Sloveniji, saj je med prvimi prepoznal potencial interneta in spletne prodaje. V dolgi karieri si je nabral bogate izkušnje, katere bo z vami delil 13. oktobra v Kristalni palači.

Le redko kdor koli dobi tovrstno priložnost, da lahko pobrska po zakladnici znanja dveh edinstvenih strokovnjakov na svojem področju. Na konferenci bodo prikazane konkretne taktike in strategije za spletni zaslužek in večjo prodajo na Amazonu in na spletu v Sloveniji. Ne zamudite te izjemne priložnosti in se še danes prijavite na dogodek. Ne oklevajte, število mest je omejeno. Za dodatno spodbudo smo skupaj z organizatorjem Žanom Nekrepom za naše bralce pripravili posebno promocijsko kodo »racunalniskenovice«, s katero boste dobili 10 % popust na vstopnico.

Komu je konferenca za zaslužek na Amazonu in večjo prodajo na spletu v Sloveniji namenjena?

Če ste ali pa nameravate postati podjetnik in imate spletne ambicije, potem je to dogodek za vas. Ne samo, da boste prejeli nasvete dveh uveljavljenih strokovnjakov, imeli boste tudi priložnost mreženja z ostalimi udeleženci dogodka.

Dogodek je nadvse primeren tudi za tiste, ki so že vzpostavili svojo spletno trgovino in bi radi še dodatno nadgradili poslovne uspehe. Če ste razmišljali o prehodu na Amazon, potem boste zagotovo potrebovali pomoč Ronnyja Marxa, ki vas bo usmeril na pravo pot.

Konferenca je primerna za izkušene prodajalce in tudi za popolne začetnike. Ronny Marx in Aljoša Domijan vam bosta razložila, kako začeti s prodajo, na kaj boste morali paziti in kje se skriva spletna blaginja. Če bi radi izvedeli, kako je Aljoša Domijan ustvaril več kot pol milijarde evrov prometa, imate zdaj izvrstno priložnost. Nikar je ne zamudite, kajti dogodek se ne bo ponovil.

Pri prodaji so pomembne izkušnje in dobro sestavljen načrt. Oboje vam lahko posredujeta govorca iz tujine in Slovenije. Razložila vam bosta tudi, da velik marketinški proračun ni garancija za dobiček. Pokazala vam bosta, kako lahko z majhnim proračunom na inovativen način beležite uspešno spletno prodajo.

Vas zanima, kako prepričati kupca v nakup v manj kot 8 sekundah? To vam bo zaupal Aljoša Domijan. Ronny Marx pa bo razkril skrita orodja in taktike, ki delujejo za zaslužek na Amazonu.

Spoznali boste tudi vpliv email marketinga, in kako lahko izkoristite sebi v prid. Na praktičnih primerih boste izvedeli tudi, kako narediti enostavno spletno stran, ki privlači različne potrošnike. Ronny Marx je na Amazonu pomagal lansirati več tisoč izdelkov. Vas zanima, kako? Vse informacije vas čakajo na dogodku 13. oktobra.

Kdaj in kje bo konferenca?

Celodnevna konferenca bo za zaprtimi vrati v četrtek, 13. oktobra 2022, v Kristalni palači (BTC) v Ljubljani od 10.00 do 16.00 ure (vmes bo 90 minut odmora za kosilo).

Prijavite se še danes! Ne pozabite na promocijsko kodo »racunalniskenovice«, s katero boste dobili 10 % popusta na vse karte.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Žan Nekrep.
Vas zanima več iz te teme?
Amazon spletna trgovina


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več