Računalništvo, telefonija
Programska in razvojna orodja
17.12.2021 12:00
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako do 8.500 € subvencije za izdelavo spletne strani ali trgovine?

Svet interneta je čudežen. Na pladnju nam je postregel najbogatejšo zbirko informacij. Vse, kar moramo storiti, je prižgati telefon, odpreti spletni brskalnik in najti informacijo, ki jo iščemo.

Je niste našli? Čudno. Ste dobro pogledali? Tudi na drugi strani Googla? Potem je pa krivda na lastnikih oziroma na podjetjih, ki so se odločila, da ne bodo investirala v najboljše spletno orodje. Podjetje Ms3 pravi, da izdelave spletne strani ali trgovine ni noben bavbav. Zakaj se torej nekatera podjetja vseeno ne odločijo za postavitev spletne strani?

Večina lastnikov podjetij se zaveda, da potrebujejo spletno stran. Eden izmed razlogov, zakaj oklevajo s postavitvijo, je, da preprosto ne vedo, kaj storiti. Programersko in oblikovalsko znanje ne raste na drevesih, zato je za mnoge edina logična rešitev specializirano podjetje za izdelavo spletnih strani. Vem, kaj boste rekli. To je pa velik finančni zalogaj. Ja in ne. Tako kot pri vsakem projektu je cena odvisna od kvalitete izvedbe, vaših zahtev in razpoložljivega časa za izdelavo. Dejstvo pa je, da podjetja na začetku svoje poti nimajo neomejenega proračuna. Njihova želja je seveda biti lastnik privlačne spletne strani, na žalost je za nekatere to neizvedljivo. Ali pač?

Kaj pa če vam rečemo, da lahko za izdelavo spletne strani ali trgovine prejmete 1.500, 2.500 ali celo do 8.500€ državne subvencije? Super mamljiva ponudba, kar se je pokazalo tudi v številu prijavljenih na javni razpis Vavčer za digitalni marketing. Samo v nekaj dneh je Slovenski podjetniški sklad (SPS) prejel več kot 1000 vlog in razpis so morali začasno zapreti.

Za vas pa imamo dobro novico, saj bo razpis ponovno odprt do konca leta ali pa v začetku naslednjega. Pomagali vam bomo, da boste do takrat dobro pripravljeni.

Ms3-izdelava-spletne-strani-spletne-trgovine-optimizacija

Kaj potrebujete za prijavo na javni poziv?

Celotni javni poziv Vavčer za digitalni marketing si lahko ogledate tukaj. Na strani 3 boste našli pogoje za kandidiranje. Brez skrbi, pogoji so zelo splošni in osnovni, skoraj vsako podjetje lahko kandidira za javna sredstva. Preverite tudi, ali imate digitalno potrdilo, ki ga boste potrebovali za podpis pogodbe. Glavna stvar, ki jo potrebujete pa je izvajalec, ki je kot prvo strokovno kvalificiran in ustreza pogojem za uveljavitev javnih sredstev. Komu zaupati? Po priporočilu številnih zadovoljnih strank priporočamo podjetje Ms3 d.o.o., ki ga sestavlja ekipa z večletnimi izkušnjami na področju spletnega marketinga in spletnih tehnologij.

Zakaj izdelati spletno stran in trgovino pri MS3?

Če potrebujete kakovostno, interaktivno in dinamično spletno stran, potem izdelavo le-te lahko zaupate njihovim strokovnjakom. Imate občutek, da vaša trenutna spletna stran ne more slediti rasti vašega podjetja? Potem je čas za nadgradnjo in celovito prenovo spletne strani.

Ne glede na to, ali ste začetnik ali pa že imate izkušnje z upravljanjem spletnih strani, pred začetkom izdelave se lahko posvetujete z marketing strokovnjaki Ms3. Skupaj boste preučili vaše potrebe, od osnovnih ciljev in želja, obsega, oblikovanja, funkcionalnosti do tega,  kako celoten projekt zastaviti v interesu povečanja vaše prodaje. Iz papirja se vse skupaj preseli v digitalni svet, kjer se začne oblikovanje privlačne in unikatne grafične podobe. Gradijo spletne strani na osnovi priljubljenega urejevalnika vsebin WordPress, ki omogoča veliko mero svobode pri urejanju in dodajanju vsebin. Priročen je tudi zaradi enostavnega uporabniškega vmesnika, kar pomeni, da boste z njim zlahka upravljali, tudi če nimate tehničnega predznanja.

SEO optimizacija se izvaja že med samim programiranjem spletne rešitve, po objavi pa se poskrbi za vpis v spletne iskalnike. V sodelovanju s partnerji, za vas poskrbijo tudi za kreiranje oglaševalskih akcij. V primeru prenove obstoječe spletne strani poskrbijo za preusmeritve vaših dobro uvrščenih podstrani, kar je ključno za ohranitev SEO pozicije. Začetna optimizacija je izredno pomembna, saj boste le tako lahko začeli s sestavo svoje ciljne skupine. Po končani postavitvi se vaše sodelovanje še ne konča. Podjetje Ms3 bo še naprej skrbelo za vzdrževanje spletne strani. Nič več zastojev, nič več izpada dela, nič več sivih las.

Njihovo strokovno znanje lahko uporabite tudi za postavitev ali prenovo spletne trgovine, ki bo optimizirana za najboljšo prodajno uspešnost.

Za še več informacij o podjetju Ms3 in njihovih storitvah obiščite spletno stran www.ms3.si. Za kakršna koli vprašanja pa so vam na voljo na 0590 53 901.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
spletna trgovina izdelava spletne strani

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več