Računalništvo, telefonija
26.10.2020 11:40
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako BSH in Lek uporabljajo AI (umetno inteligenco) in kako veliko konkurenčno prednost jim to prinaša?

Vas zanima kako uspešna podjetja kot sta BSH in Lek uporabljajo AI (umetno inteligenco) in kako veliko konkurenčno prednost jim to prinaša? V četrtek, 5. novembra, bomo gostili Thomasa Zimmermanna, direktorja programa Napitki pri BSH Slovenija in Gregorja Gantarja iz podjetja Lek, na virtualnem poslovnem zajtrku, kjer bosta delila z nami bogate izkušnje in predstavila, zakaj je sedaj skrajni čas, da vstopimo na "AI vlak".
Kako BSH in Lek uporabljajo AI (umetno inteligenco) in kako veliko konkurenčno prednost jim to prinaša?
Kako BSH in Lek uporabljajo AI (umetno inteligenco) in kako veliko konkurenčno prednost jim to prinaša?

Vsebina:

  • Zakaj AI in zakaj so že »včeraj« vkomponirali AI v svojo poslovno strategijo?
  • Kako AI vpeljati v podjetje?
  • S kakšnimi izzivi se srečujejo pri tem in kako jih rešujejo?

Gostitelj in moderator dogodka bo Marko Zadravec, goreč matematik, ki verjame da si lahko s pomočjo tehnologije olajšamo in izboljšamo svet in se na funkciji vodje programa Proizvodna Inteligenca, v podjetju Result, ukvarja z umetno inteligenco, podatki in optimizacijo v proizvodnih procesih. Že dve leti s svojo ekipo intenzivno dela s podjetjem BSH na projektu optimizacije proizvodnje, ki nima para v nobeni drugi tovarni skupine BSH na svetu. Rezultati so navdušujoči in odpirajo poprej neslutene možnosti zniževanja stroškov. V podjetju Lek so letos pričeli s projektom – modelom umetne inteligence, s katerim planirajo, da bodo dosegli enormne prihranke zaradi napovedovanja morebitnih okvar v proizvodnji liniji.

Rezervirajte si torej čas v vašem koledarju, v četrtek, 5. novembra, med 9. in 10:30 uro.

Dogodek bo potekal preko spletne platforme in je brezplačen. Povezavo za udeležbo boste dan pred dogodkom prejeli preko e-pošte, zato je prijava obvezna.

Mesto na dogodku si lahko rezervirate TUKAJ.


Vabljeni.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RESULT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RESULT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Result logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RESULT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku