Igre
30.01.2023 11:10

Deli z drugimi:

Share

Kaj storiti, če se v prenosni igralni konzoli Nintendo Switch nabere voda?

Nenehno pomanjkanje čipov, ki vpliva na vse, od potrošniške elektronike do avtomobilov in gospodinjskih aparatov, še naprej omejuje Nintendovo proizvodnjo konzol Switch. Kljub temu je priljubljeni igralni konzoli Nintendo Switch nedavno uspelo premagati legendarno igralno konzolo Nintendo Wii. Podjetju Nintendo je namreč doslej uspelo prodati okoli 119 milijonov enot igralne konzole Wii. Igralna konzola Switch je sicer že po slabih petih letih presegla svojega “starejšega” brata, in sicer s skupno 103,54 milijoni prodanih enot.

Nedavno pa se je pojavila prva resna težava s prenosno igralno konzolo Nintendo Switch. Nekateri uporabniki so napreč opazili, da se pri uporabi priljubljene igralne konzole v prostorih z velikimi razlikami v temperaturi (na primer v stanovanju in zunaj) lahko pojavi kondenz oziroma vodne kapljice znotraj konzole.

Če opazimo vodne kapljice v naši prenosni igralni konzoli Nintendo Switch, jo moramo nemudoma izklopiti. To lahko naredimo s pritiskom na gum za vklop za 3 sekunde in jo izklopimo s pomočjo zaslona. V primeru da to ne pomaga, pa držimo gumb za vklop zaslona za 12 sekund. Nato konzolo postavimo v dovolj topel in zračen prostor ter jo tam pustimo toliko časa, dokler se ne osuši. Tu se seveda odsvetuje vsaka oblika prisilnega sušenja, kot je na primer sušilnik za lase. Ta lahko namreč poškoduje konzolo in jo naredi povsem neuporabno.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Nintendo Switch

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901