Telefoni
16.07.2020 06:11
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj nam bo prinesel Samsung Galaxy S20 Lite?

Samsung Galaxy S20 Lite naj bi bil precej cenejši v primerjavi z obstoječimi modeli družine Galaxy S20.
Samsung Galaxy S20 Lite naj bi bil precej cenejši v primerjavi z obstoječimi modeli družine Galaxy S20.

Podjetje Samsung je pred časom predstavilo kar tri nove pametne mobilne telefone družine Galaxy S20, in sicer Galaxy S20, Galaxy S20+ in Galaxy S20 Ultra. Čeprav si je podjetje Samsung od pametnih mobilnih telefonov Galaxy S20 obetalo veliko, naj bi bila njihova prodaja zdaleč pod pričakovanju. Sodeč po poročanju južnokorejskih medijev, je podjetje Samsung v Južni Koreji prodalo za okoli 40 odstotkov manj novincev v primerjavi z modelom Galaxy S10. Čeprav naj bi bila slaba prodaja predvsem posledica strahov pred okužbami s koronavirusom in strah pred negotovo prihodnostjo, to podjetja Samsung ne bo odvrnilo od inovacij.

Kot kaže bo Samsung kmalu srečo poskusil še s pametnim mobilnim telefonom s kodno oznako SM-G781B, ki naj bi bil naprodaj s prodajnim imenom Galaxy S20 FE (Fan Edition) ali Galaxy S20 Lite. Ta naj bi bil javnosti uradno predstavljen oktobra letos, in naj bi prinesel kar nekaj zanimivih lastnosti. Po trenutno razpoložljivih informacijah naj bi novi Galaxy S20 Lite temeljil na osnovi zmogljivega procesorja Snapdragon 865 Qualcomm in naj bi razpolagal s kar šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Na vgrajenem pomnilniku naj bi bil nameščen mobilni operacijski sistem Android 10 z grafičnim vmesnikom One UI 2.5.

Več informacij o pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy S20 Lite naj bi bilo znanih proti koncu letošnjega poletja. Novost pa naj bi bila precej cenejša v primerjavi z obstoječimi modeli družine Galaxy S20. To pa naj bi posledično pripomoglo k hitrejši prodaji novosti, predvsem med mlajšo populacijo.


Prijavi napako v članku