Računalništvo, telefonija
21.09.2020 08:12

Deli z drugimi:

Share

Kaj nam bo prinesel novi OnePlus 8T?

OnePlus 8T naj bi bil namenjen predvsem zahtevnejšim uporabnikom.
OnePlus 8T naj bi bil namenjen predvsem zahtevnejšim uporabnikom.

Letos poleti je podjetje OnePlus na prodajne police postavilo OnePlus Nord – všečen in zmogljiv pametni mobilni telefon, ki ni pretirano drag, saj je zanj potrebno odšteti okoli 400 evrov.

Za zahtevnejše uporabnike pa naj bi bil kmalu na voljo pametni mobilni telefon OnePlus 8T, prodajne police trgovin naj bi ugledal že 14. oktobra letos. Novost naj bi bila opremljena s kar 16,6-centimetrskim oziroma 6,55-palčnim zaslonom ločljivosti HD+ in frekvenco osveževanja 120 hercev. Novost naj bi bila kot nalašč tudi za opravljanje videokonferenc, saj naj bi bila opremljena s spletno kamero ločljivosti 32 milijonov slikovnih točk. Našli bomo še štiri fotoaparate, in sicer ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk (glavna), 16 milijonov slikovnih točk (širokokotna), pet milijonov slikovnih točk (makro) in dveh milijonov slikovnih točk (globinska).

Pametni mobilni telefon OnePlus 8T bo seveda razpolagal tudi z zmogljivo strojno opremo. Ta naj bi namreč obsegala mobilni procesor Snapdragon 865, osem gigabajtov sistemskega pomnilnika in 128 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Zmogljivejša različica pa bo imela na voljo 12 gigabajtov sistemskega pomnilnika in 256 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja naj bi zagotavljala baterija zmogljivosti 4.500 miliamper ur, ki jo bomo lahko polnili s pomočjo hitrega polnilca moči 65 vatov.


Prijavi napako v članku