Telefoni
27.07.2013 14:39

Deli z drugimi:

Share

Kaj lahko pričakujemo od Samsungovega gigantskega mobilnika Galaxy Note 3?

Zanesenjaki portala GSMArena so razkrili nove podatke in fotografijo težko pričakovanega mobilnika Samsung Galaxy Note 3, ki bo luč sveta ugledal že 4. septembra v Berlinu. Novost bo primerna tako za opravljanje najzahtevnejših opravil kot za kakovostno predvajanje večpredstavnostnih vsebin.
Zahtevnejši uporabniki se bodo pametnemu mobilniku Samsung Galaxy Note 3 le stežka uprli!
Zahtevnejši uporabniki se bodo pametnemu mobilniku Samsung Galaxy Note 3 le stežka uprli!

Podjetje Samsung bo težko pričakovani pametni mobilni telefon Galaxy Note 3 predstavilo 4. septembra v Berlinu, zato se spletne špekulacije o njem širijo kot za stavo. Najnovejše govorice, ki so jih razkrili zanesenjaki spletnega portala GSMArena, pa prihajajo neposredno iz vira blizu telefonskega giganta, zato mnogi poznavalci verjamejo, da so te dovolj verodostojne, da jim gre verjeti. Kot vse kaže bo pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note 3 nadvse zmogljiv ter bo primeren tako za opravljanje najzahtevnejših opravil kot za kakovostno predvajanje večpredstavnostnih vsebin.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note 3 bo za prikazovanje slik uporabljal 5,7-palčni (14,5-centimetrski) zaslon polne ločljivosti (1.920 x 1.080 slikovnih točk), medtem ko bo najzahtevnejšim računskim nalogam kos zmogljiv 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 800 v navezi s sistemskim pomnilnikom kapacitete treh gigabajtov. Za hitro povezovanje z mobilnim svetovnim spletom bo poskrbljeno s podporo za mobilno omrežje 4G/LTE. Celoto bo skupaj povezoval mobilni operacijski sistem Android 4.3 Jelly Bean, z možnostjo nadgradnje na Android 5.0 Key Lime Pie.

Zanesenjaki spletne strani Techkiddy so za nameček objavili celo prvo fotografijo pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy Note 3, ki pa se je pred kratkim izkazala za nepristno. Na uradne podatke in fotografije težko pričakovanega pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy Note 3 bo seveda potrebno počakati do 4.septembra. Kljub temu smo prepričani, da se bodo na spletu kaj kmalu pojavili novi podatki in fotografije gigantskega mobilnika družine Galaxy Note.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku