Digitalizacija
Poslovne rešitve
Programska oprema
10.10.2022 16:07
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj je novega pri Adobe?

Adobe je v zadnjem letu naredil kar nekaj sprememb, tako pri imenih rešitev kot tudi njihovih funkcionalnostih. Ob vseh teh spremembah vas je verjetno kar nekaj zmedenih, saj niste točno prepričani, kaj vključuje katera rešitev in kako se povezujejo.

V spodnji tabeli smo strnili nekaj glavnih rešitev, ki so bile deležne sprememb, da boste lažje krmarili po portfelju.

Da si boste lažje predstavljali, ima Adobe v svoji ponudbi dve smeri rešitev – rešitve za kreativnost (Creative Cloud) ter rešitve za dokumente (Adobe Document Cloud).

ADOBE DOCUMENT CLOUD

V sklopu Adobe Document Clouda lahko izbirate med rešitvami za PDF dokumente (Adobe Acrobat) in rešitvami za elektronsko podpisovanje (Acrobat Sign).

Adobe Acrobat Pro zdaj vključuje veliko več funkcionalnosti rešitve Sign za elektronsko podpisovanje.

Razvoj-Acrobat-produkta

Nov Adobe Acrobat Pro je bil lansiran avgusta 2022 in že vključuje funkcionalnosti za elektronsko podpisovanje. Vaša organizacija bo tako lahko izkoristila možnost:

  • Neomejenih transakcij: podpišete in zbirate lahko neomejeno število elektronskih podpisov ter sledite odzivom v realnem času.
  • Množičnega pošiljanja: elektronske podpise lahko na enem mestu zahtevate od več podpisnikov.
  • Personalizirane grafične podobe dokumentov: Dokumente, pogodbe in sporazume lahko pošljete s personalizirano grafično podobo, ki se sklada z vašim podjetjem in tako zagotovite, da imajo vaše stranke celostno izkušnjo na vseh stičnih točkah.
  • Sledenja in arhiviranja: takoj, ko podpisniki podpišejo določen dokument, vi prejmete obvestilo po e-pošti ter tako hranite podrobno sled vsake transakcije za morebitno revizijo.

Za natančnejšo primerjavo funkcionalnosti rešitev Adobe Acrobat Pro in Adobe Acrobat Sign Solutions, kliknite na spodnjo povezavo.

Primerjava med Adobe Acrobat Pro in Adobe Acrobat Sign Solutions (softwareone.si)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
SoftwareONE

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več