Računalništvo, telefonija
17.01.2018 15:12
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj deluje in kakšni so trendi za digitalni marketing v letu 2018?

Kaj deluje in kakšni so trendi za digitalni marketing v letu 2018?
Kaj deluje in kakšni so trendi za digitalni marketing v letu 2018?

Se tudi vi sprašujete kateri kanal digitalnega marketinga je najbolj primeren za vaše podjetje? Google, Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, Amazon in drugi kanali – kateri je pravi za vaše podjetje? Kaj bolje deluje B2C in kaj v B2B?

Tudi sami smo večkrat pred to dilemo. Zato se bo dogodka Galaksija marketinga udeležil tudi naš direktor Boštjan Štrukelj. Skupaj z drugimi 12 strokovnjaki iz prakse bo predstavil 12 najbolj učinkovitih področij digitalnega marketinga.

Med njimi so priznani podjetniki kot je best seller avtor in predavatelj Robert Rolih, organizator dogodka in avtor Martin Korošec, Aljoša Domijan, solastnik spletne trgovine z 20 mio. evrov prometa in vplivni social media influencerji kot je Jan Macarol.

Pripravili so zelo zanimiv, poučen in tudi zabaven dan. Oglejte si celoten program tukaj. Dogodek bo vodil vedno nasmejani tv zvezdnik, Miha Brajnik!

Kotizacija je izjemno ugodna, vključuje pa tudi kavice in kosilo. Po delavnici boste prezentacije prejeli celo na email in si jih boste lahko v miru ponovno ogledali, ko boste nasvete in trike uporabljali med svojim delom. Za neto 139 € dobite torej 12 predavanj, linke do njih in še za 2.100 € vrednosti daril, med drugim darilne bone za tečaje za zgoraj našteta področja digitalnega marketinga.

Ponudba se res splača, ampak velja le še za nekaj mest, ker je dogodek praktično že razprodan.

Prijavite se zdaj in si zagarantirajte svoje mesto na Galaksija marketinga.


Prijavi napako v članku