Življenjski slog
11.06.2021 09:00

Deli z drugimi:

Share

Je to najbolj privlačno električno kolo?

Električno kolo Niubility B12 je idealen sopotnik za opravljanje vsakdanjih opravil po zgoščenih mestnih središčih.
Električno kolo Niubility B12 je idealen sopotnik za opravljanje vsakdanjih opravil po zgoščenih mestnih središčih.

Po dolgih letih razvoja so električna vozila končno doživela svoj razcvet, predvsem po zaslugi varčnosti in priročnosti. Navadni avtomobili ali javni potniški promet so izgubila svojo prednost, predvsem zaradi hitrega razvoja urbanih mest. Podoba največjih mest je po vsem svetu povsem enaka. Na semaforjih se vrstijo kolone dizelskih in bencinskih avtomobilov, ki vsako sekundo v zrak spustijo na tone škodljivih delcev. Sodobna družba se je za rešitev obrnila na obnovljive vire, kot je elektrika. Rezultati so že vidni, saj je priljubljenost raznovrstnih električnih vozil, kot na primer električno kolo, naraslo. Tudi spletni prodajalec Cafago se zaveda pomembnosti električnih koles, zato so pripravili akcijsko ponudbo novega električnega kolesa Niubility B12 za neverjetnih 354,99 evrov. Nakup lahko opravite na TEJ POVEZAVI.

Električno kolo Niubility B12 je opremljeno s 350 vatnim brezkrtačnim motorjem, s katerim boste dosegli hitrosti do 25 kilometrov na uro. Električna kolesa najpogosteje uporabljajo varne in zmogljive litije baterije. Tudi pod pokrovom e-kolesa Niubility B12 se skriva litijeva baterija in sicer s kapaciteto 7,8 amperskih ur. To pomeni, da boste ob povprečni hitrosti dosegli do 30 km dosega. 30-centimetrske pnevmatike so prestale številne teste in so dokazano odporne proti prehitri obrabi. Zadnji in sprednji blažilnik skrbita za udobno vožnjo, torej tudi ob nekoliko bolj grobi površini ne boste čutili polno moč tresljajev in vibracij.

Električno kolo je hitro zložljivo in kompaktno za enostavno shranjevanje. Trden jekleni okvir je dovolj močan, da podpira nosilnost do 120 kilogramov. Izjemno močan LED žaromet vam bo osvetlil cesto ponoči in vas naredil vidne za ostale udeležence v prometu. Če ste drzni in radi preizkusite svoja vozila do skrajnosti, vas bodo varovali zavorni diski, ki vas bodo tudi ob polni hitrosti ustavili v nekaj sekundah. Je edina razumna izbira za vožnjo na delo, vikend izlete ali nakupovanje po prenatrpanih mestih.

Električno kolo Niubility B12 vas nikoli ne bo pustilo na cedilu, saj ga boste napolnili v manj kot 6 urah. Na TEJ POVEZAVI vas čaka vstopnica v električni promet po akcijski ceni 354,99 evrov. Ne odlašajte, saj akcija traja le do konca meseca ali do razprodaje zalog. Električno kolo vam dostavijo iz evropskega skladišča, kar pomeni, da vas ne bodo presenetile dodatne dajatve.

Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo

Prijavi napako v članku