Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
29.03.2024 12:00

Deli z drugimi:

Share

Je Slothana naslednji Smog ali WIF? Eksplozivni vzpon najnovejšega memecoina na Solani

V svetu kriptovalut se je pojavil nov vroč meme kovanec na verigi blokov Solana, ki že sproža vprašanja in primerjave z drugimi pomembnimi žetoni. Med njimi zaradi pomembnih dosežkov in podpore skupnosti izstopata SMOG in Sponge V2.

V nadaljevanju bomo obravnavali značilnosti, dosežke in vključenost skupnosti SMOG in Sponge V2 in s tem postavili temelje, ali ima Slothana potencial, da se izenači s tema uveljavljenima žetonoma ali ju preseže.

SMOG: Mogočen tekmec z impresivnimi donosi v memecoin maniji

SMOG si je z impresivnimi metrikami in pobudami skupnosti hitro ustvaril svojo nišo v ekosistemu meme kovancev. Žeton SMOG se je na memecoin trgu izkazal kot mogočen tekmec, ki se ponaša z impresivnimi metrikami, ki poudarjajo njegov vse večji vpliv.

Ta projekt je edinstven in privlačen prav zaradi osredotočenosti na razvoj skupnosti in medsebojnega sodelovanja. S skupnostjo, ki obsega več kot 55.000 članov na različnih platformah, je SMOG pridobil veliko število privržencev. Sam žeton si trenutno lasti 23.290 imetnikov, kar priča o njegovem širokem sprejetju in uveljavitvi. Njegova tržna kapitalizacija, ki presega 50 milijonov dolarjev, pa dodatno potrjuje njegovo sprejetost in zaupanje v skupnosti.

Pomembna strategija vključuje kampanjo airdrop prek platforme Zealy, v katero je bilo vključenih 8.612 članov z več kot 270 tisoč opravljenimi nalogami, ki so imetnikom drugih trendovskih meme kovancev, kot so Bonk, Dogwifcoin, MYRO in Samoyed coin, dnevno razdelili žetone v vrednosti 1.500 dolarjev. Ta prizadevanja poudarjajo zavezanost SMOG k spodbujanju živahne in aktivne skupnosti, ki je bistvenega pomena na trgu memecoinov.

SMOG: A Breath of Fresh Air in Meme Coin Mania

Obiščite predprodajo Smog

Sponge V2: Nadgradnja memecoina, ki ga je navdihnil Spuži Kvadratnik

Sponge V2 je nadgradnja prej znanega kripto projekta SpongeBob ($SPONGE), ki je zaslovel in doživel velik uspeh v preteklem letu. Odlikuje ga nov mehanizem Stake-to-Earn, saj morajo člani za dostop do žetona $SPONGEV2 zastaviti svoje imetje $SPONGE, kar predstavlja posebno priložnost za tiste, ki jih to zanima. Njegova cena se je do zdaj povečala za več kot 4800 %, kar kaže na znatno rast, ki se bo po pričakovanjih nadaljevala.

Sponge V2 se odlikuje z velikim poudarkom na stakingu in premostitvah, saj je skupna vrednost presegla 10 milijonov dolarjev. Ta dosežek je pomemben, če upoštevamo, da predstavlja skoraj 20% njene prvotne skupne ponudbe. Pristop Sponge V2 k nagrajevanju je agresiven, saj ponuja 190% stopnjo nagrajevanja stakinga in osupljivo 968% stopnjo nagrajevanja žetonov Polygon (MATIC). Te visoke stopnje nagrajevanja so namenjene privabljanju in zadrževanju vlagateljev ter prispevajo k zvesti in rastoči skupnosti.

S pridobitvijo in stakingom $SPONGE so igralci upravičeni do bonusa, ki bo izboljšal njihovo splošno izkušnjo. Sponge V2 s pričakovano 187% letno stopnjo nagrajevanja je namenjen vlagateljem z dolgoročnimi cilji in uporablja mehanizem Stake-to-Bridge.

Sponge V2: Soaking Up Success

Obiščite predprodajo Sponge V2

Slothana: Nov izzivalec na obzorju

V ekosistemu Solana je na prizorišče memecoinov vstopil novinec – Slothana (SLOTH). Slothana, ki se pojavlja z “nečimrnim” obnašanjem, želi izkoristiti viralni uspeh, ki mu je bil priča SLERF. Žetoni SLOTH, ki so na voljo za nakup s žetonom SOL, bodo kupcem po fazi predprodaje, ki je že zbrala več kot 500 tisoč dolarjev sredstev, poslani preko airdropa. Postavlja se vprašanje: ali bi lahko Slothana postala naslednja najboljša kripto predprodaja v tem letu?

Slothana uteleša edinstven koncept na trgu kriptovalut. V nasprotju s hitrimi nihanji, ki so značilna za kriptovalute, Slothana uporablja počasen in enakomeren pristop. To nasprotje v pripovedih ima potencial, da Slothano popelje na viralno območje.

Na prvi pogled je na uradni domači strani projekta Slothana lenivec v modri tridelni obleki, ki na videz razmišlja o tem, da bi zapustil vsakdanjo delovno rutino od 9 do 5 in se odločil za podvige, ki obljubljajo večje vznemirjenje in dobiček. Čeprav podrobnosti o uporabnosti žetona niso razkrite, pa se skrivnostnost skriva v privlačnosti, saj se poleg prihajajočega airdropa pričakujejo še druge podrobnosti.

Obiščite predprodajo Slothana

Je Slothana naslednja velika stvar?

Zdi se, da je Slothana s svojim edinstvenim konceptom, močno začetno podporo in skrivnostno privlačnostjo pripravljena postati naslednja velika memecoin senzacija. Pozornost, ki jo je že pritegnila v fazi predprodaje, in njen viralni potencial kažeta, da je Slothana na dobri poti, da prevzame domišljijo kripto skupnosti.

Slothana se med nestabilnim trgom odlikuje po počasnem in stabilnem pristopu ter ponuja osvežujočo zgodbo, ki je zanimiva za vlagatelje, ki iščejo novosti in stabilnost. Skrivnostna narava projekta Slothana skupaj z njenimi obetavnimi začetki postavlja trdne temelje za trajnostno rast in uspeh.

Kot smo videli pri nedavnih fenomenih meme kovancev, kot sta BOME in SLERF, imata sodelovanje skupnosti in hype ključno vlogo pri ustvarjanju vrednosti. Sposobnost projekta Slothana, da spodbuja živahno skupnost in ohranja zagon s privlačnim pripovedovanjem zgodb in strateškimi pobudami, je dober obet za prihodnjo pot tega zanimivega memecoina.

Obiščite predprodajo Slothana


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
Bitcoin kriptovalute kripto denarnice


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več