Računalništvo, telefonija
25.09.2016 05:25

Deli z drugimi:

Share

Je Kitajcem uspelo premagati slušalke Beats?

Je Kitajcem uspelo premagati slušalke Beats?
Je Kitajcem uspelo premagati slušalke Beats?

Naše navdušenje nad ušesnimi slušalkami 1More Triple Driver je veliko, kaj pa vaše? Če za trenutek pozabimo, da še nikoli v življenju nismo slišali za dotično znamko slušalk, lahko uživamo v ušesnih slušalkah, ki zgledajo in delujejo kot slušalke, ki so vredne veliko več kot slabih 90 eur, kolikor je njihova osnovna cena.

1More je mlado podjetje, ki naj bi po mnenju Wall Street Journal-a bilo “kitajski odgovor na slušalke Beats”. Morda nekoliko pretirana izjava, vendar podatki kažejo, da podjetje 1More deluje več kot uspešno. Do danes so uspeli prodati več kot milijon slušalk na Kitajskem, poleg tega pa tesno sodelujejo s proizvajalcem pametnih telefonov Xiaomi. Podjetje 1More je pred kratkim prodrlo do ZDA, njihovo glavno poslanstvo pa je ponudba kvalitetnega zvoka po dosegljivih cenah.

Triple Driver slušalke v praksi dokazujejo, da za kvalitetno avdio izkušnjo ni potrebno zapraviti velikega kupa denarja. Aluminijaste slušalke so gladke in primerne velikosti, so sicer dokaj težke – dovolj, da vsem tekačem svetujemo nekoliko lažje slušalke – vendar ne preveč za vsakdanjo uporabo. Kabel Kevlar dobro sovpada v celoten koncept slušalk, opremljen je z mikrofonom in uporabnim stikalom s tremi gumbi.

Pri iskanju pravih slušalk veliko ljudi najprej zanima kako dobro “tesnijo” oz. izolirajo zunanje zvoke in hrup. 1More Triple Driver slušalke zagotavaljajo popolno prepustitev glasbi, razen če delate v kakšni strojni delavnici, kjer pa težko tudi katerekoli druge slušalke popolnoma izolirajo zunanje zvoke. 1More poskrbi za vse vrste ušes, namreč v komplet doda 9 konic slušalk različnih velikosti in materialov, poleg tega kupec prejme še majhen zabojček za shranjevanje, zaponko za oblačila in dodaten adapter.

1More slušalke ponujajo veliko za majhno ceno in so primerne tako za (skromne) “avdiofile” in navadne uporabnike. Velik razpon frekvenc, močan, impakten bas, čisti visoki toni in natančni ter globoki srednji toni. Vse to za ceno 90-ih evrov! Če torej še vedno posedujete telefon, ki ima navaden vhod za slušalke oz. vsi tisti, ki se požvižgate na tisti “b” na slušalkah, 1More Triple Driver slušalke so brez dvoma vredne vsakega evra.


Prijavi napako v članku