Računalništvo, telefonija
04.04.2015 12:14
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako hekerji kradejo vaš denar?

Vse več Slovencev uporablja priročne spletne banke za plačevanje položnic in pregled stanja na računu. Komu se pa še da čakati v dolgih vrstah? Toda kako varna je naša banka v času rastočega kiber-kriminala?
Kako hekerji kradejo vaš denar?
Kako hekerji kradejo vaš denar?

V Ljubljani se bo že tretje leto zapored, od 15. do 17. aprila odvijala ena največjih hekerskih konferenc v regiji. Številni domači in tuji etični hekerji se bodo predstavili in prikazali številne hekerske vragolije.

Velik poudarek bo na zadnjih phishing napadih slovenskih bank. Gostje iz hrvaške policije za računalniški kriminal, bodo skupaj s hrvaškim CERTom v živo predstavili znanega trojanske konja Zeus, ki se veliko uporablja predvsem za krajo bančnih informacij. Izvedeli bomo kakšna je varnost spletnih aplikacij, spletnih bank, kakšne rešitve obstajajo na trgu za simuliranje hekerskih napadov ter najnovejše in aktualne zaščite.

Celotna konferenca poteka v četrtek 16. in 17. aprila. Dan pred konferenco (15. aprila) je hands-on heking delavnica, kjer boste lahko v živo preizkusili katere ranljivosti hekerji izkoriščajo in kako se pred njimi zaščitite.

Vsekakor vredno ogleda! Oglejte si celoten program in se prijavite na konferenco na spletni strani www.hek.si, da si zagotovite varno prihodnost.

>> Kliknite tu, za ogled programa in prijavo na konferenco HEK.si.

Za zveste bralce Računalniških novic smo si priborili 1 brezplačno karto za ogled celotne konference! V spodnji obrazec le vpišite imena 3 predavateljev na konferenci in morda boste prav vi srečnež, ki si bo brezplačno ogledal ta velik dogodek. Pohitite, saj bo žrebanje že v sredo 8. 4. 2015 ob 13. uri.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PALSIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PALSIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konferenca INFOSEK, 21. - 23. 11. 2012

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PALSIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku