Računalništvo, telefonija
23.02.2011 08:42
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Jawbone Jambox: Prvi pametni brezžični zvočniški sistem

Vrhunska tehnologija v kompaktnem ohišju!
Vrhunska tehnologija v kompaktnem ohišju!

Podjetje Jawbone, ki se je pred časom podpisalo pod ene oblikovno najbolj dovršenih modrozobih slušalk, je najavilo razpoložljivost prvega pametnega brezžičnega zvočniškega sistema. Tu gre za brezžičen zvočniški sistem Jambox, ki je zmogljiv, prenosen in kompakten. Novinec nudi visok frekvenčni spekter in ga lahko na sila preprost način povežemo s pametnimi mobilnimi telefoni, računalniki, tablicami, prenosnimi predvajalniki večpredstavnostnih vsebin in drugimi napravami Bluetooth.

Prvi pametni brezžični zvočniški sistem Jawbone Jambox zagotavlja nemoteno deljenje glasbe, filmskih posnetkov, računalniških iger ter telefonskih in konferenčnih pogovorov. Za kakovostno predvajanje glasbe skrbita dva izjemno zmogljiva akustična zvočnika. Na pametni brezžični zvočniški sistem lahko celo nameščamo programsko opremo – vključno s prvo industrijsko spletno platformo MyTALK. Za povezovanje z zunanjimi napravami sta na voljo priključek USB in brezžična povezava Bluetooth.

Brezžični zvočniški sistem Jawbone Jambox pri polni obremenitvi doseže zvočni tlak do 85 decibelov. Novinec je na voljo z različnimi vzorci na ohišju in v štirih različnih barvnih odtenkih (modra, rdeča, siva in črna). Za nakup brezžičnega zvočniškega sistema Jawbone Jambox singapurski trgovci zahtevajo preračunanih 190 evrov. Visokokakovostni zvočniški sistem naj bi na evropska tržišča zašel najkasneje do poletja.


Prijavi napako v članku