Strojna oprema
23.02.2009 13:02
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Jamstvo za vse Toshiba prenosnike


V Toshibi poskrbijo za vaš
ukraden/poškodovan prenosnik.

Toshiba je pripravila za slovenske kupce nov paket zaupanja. Z jamstvom “No Matter What Guarantee” kupcem prenosnih računalnikov zagotavlja višjo raven zadovoljstva, zaščite in svobode.

Jamstvo vključuje:
Jamstvo zadovoljstva – Če kupec s prenosnim računalnikom ni zadovoljen, ga lahko v roku dveh tednov od datuma nakupa vrne.
Kritje v primeru nenamernih poškodb – Toshiba bo brezplačno zamenjala ali popravila prenosni računalnik, ki je bil nenamerno poškodovan v prvem letu od nakupa.
Kritje v primeru tatvine – Toshiba bo kupcu, v primeru tatvine v prvem letu od dneva nakupa, zagotovila enak ali primerljiv prenosni računalnik.


No matter what guarantee.

“Paket jamstev ‘No Matter What Guarantee’, ki ga naši kupci dobijo brezplačno, pomeni dodatno zagotovilo kakovosti in zanesljivosti naših prenosnih računalnikov. Poleg tega želimo v trenutnih gospodarskih časih kupcem zagotoviti večjo svobodo. Verjamemo, da s tem dokazujemo in krepimo visoko stopnjo zaupanja, ki jo Toshiba uživa na trgu.”, je povedal Sandor van der Ham, generalni direktor družbe Toshiba Europe GmbH za jugovzhodno Evropo, Turčijo in Izrael.
Jamstvo je od danes na voljo za vse prenosne računalnike Toshiba v izbranih partnerskih trgovinah.


Prijavi napako v članku