Računalništvo, telefonija
13.05.2010 16:28

Deli z drugimi:

Share

Nova verzija evropske kartografije za Garmin

Nova verzija evropske kartografije za Garmin
Nova verzija evropske kartografije za Garmin

Izšla je nova kartografija Evrope, City Navigator 2011.10. Na voljo je kot nadgradnja s spletne strani my.garmin.com preko sistema nadgradenj nüMaps Lifetime ali v roku 60 dni po prvi uporabi naprave. Obstoječi uporabniki sistema nüMaps Lifetime se le prijavijo na svoj račun, spletni portal my.garmin.com bo samodejno ponudil nadgradnjo.

Odslej je pokritih skupaj 43 držav, podrobna pokritost pa zajema 36 držav: Andora, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luxembourg, Madžarska, Monako, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska (z Azori), Romunija, San Marino, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Ukrajina, Velika Britanija ter Vatikan.

Dodana je pokritost večjih cest 7 držav: Albanija, Belorusija, BiH, Črna Gora, Makedonija, Moldavija, Srbija, med drugimi novostmi na karti pa najdemo tudi popolnoma pokrite Azore in Hrvaško, izboljšana pa je pokritost Romunije in Ukrajine. Nova različica vključuje več kot 9,3 milijona kilometrov cest, (kar je 451.000 km novih cest glede na prejšnjo verzijo) ter skoraj 3 milijone destinacij in 1 milijon mest in vasi.

Nove funkcije omogočajo prikaz križišč “Real View” v Veliki Britaniji in na Irskem. Podatki za ostale države bodo na voljo v naslednjih posodobitvah.


Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku