Programska oprema
13.12.2006 08:47

Deli z drugimi:

Share

Izdelek CA Clarity osvojil Gartnerjevo konferenco PPM

Podjetje CA je objavilo, da je na Gartnerjevi evropski konferenci PPM (Project and Portfolio Management) 2006 za svoj sistem CA Clarity prejelo nagrade “Best Solution, Best Vendor in Best Presentation”. To je že tretje leto zapored, da so na Gartnerjevem dogodku v Evropi podjetju CA prisodili nagradi “Best Solution” in “Best Vendor” obenem pa že šesta zaporedna Gartnerjeva konferenca PPM, na kateri je bil sistem CA Clarity nagrajen vsaj v eni od glavnih kategorij.

Nagrade so priznanja ponudnikom tehnologije in storitev za rešitve, programe, storitve in podporo, ki jih ponujajo. Udeleženci konference, večinoma vodilni delavci, odgovorni za sprejemanje odločitev glede prevzema in implementacije PPM v svojih podjetjih, so podelili nagrade na srečanju, ki je potekalo od 29. novembra do 1. decembra 2006 v Ženevi v Švici.

“Pri nagradah gre za kompetentno in uravnoteženo mnenje praktikov s področja PPM, ki so si ga ustvarili po dveh dneh intenzivnih predstavitev prodajalcev in analitikov ter tehnoloških predstavitev vseh glavnih konkurentov,” je povedal Carl Landers, podpredsednik oddelka za trženje proizvodne linije CA Clarity. “Dejstvo, da so na letošnji konferenci PPM izbrali CA v vseh treh kategorijah, je še posebej razveseljivo.”

Na Gartnerjevih konferencah PPM v zadnjih šestih letih je izdelek CA Clarity prejel številne nagrade:
– Best Solution, Best Vendor in Best Presentation, Evropa 2006
– Best Solution in Best Strategy, Severna Amerika 2006
– Best Solution in Best Vendor, Evropa 2005
– Best Vendor in Best Strategy, Severna Amerika 2005
– Best Solution in Best Vendor, Evropa 2004
– Best Vendor, Severna Amerika 2004


Prijavi napako v članku