Računalništvo, telefonija
04.10.2016 18:52

Deli z drugimi:

Share

Izboljšajte svoje možnosti za napredovanje z znanjem mehkih veščin

Izboljšajte svoje možnosti za napredovanje z znanjem mehkih veščin
Izboljšajte svoje možnosti za napredovanje z znanjem mehkih veščin

Da dobite in obdržite službo je potrebno imeti dobro tehnično znanje. Zobozdravniki potrebujejo znanje plombiranja zob, programerji morajo napisati program, računovodje knjižiti račune….

Če pustimo tehnična znanja za trenutek na strani…, h kateremu zobozdravniku greste raje? K tistemu ki je prijazen, pozitiven, organiziran, vedno odgovori na vsa vaša vprašanja ali k tistemu ki vas tretira kot številko v dolgi vrsti številk.

Enako je z računovodji. Katerega bi obdržali, ko podjetju ne gre najbolje? Tistega z dobro delovno etiko, ki spodbuja sodelavce, ali tistega, ki se vedno pritožuje in išče izgovore zakaj delo ni narejeno, čeprav oba znata knjižiti.

V takšnih situacijah se je dobro podučiti o mehkih veščinah.

Tehnična znanja so sicer vaš ključ do zaposlitve. Delovna etika, odnos do dela, organizacija časa in vaša čustvena inteligenca pa ključ za napredovanje do delavnih mest v upravi. Na srečo nobeden od nas ni rojen s temi veščinami in se da vse to priučiti.

Izobraževalni center Housing vam v sodelovanju z MojeZnanje.si nudi dostop do dveh brezplačnih posnetkov tečaja organizacije časa in večje produktivnosti s pomočjo Outlooka, ki vam bosta povečala produktivnost tako na delovnem mestu, kot v prostem času. Za ogled posnetkov prosim sledite tej povezavi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku