Računalništvo, telefonija
27.02.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Izberite pravi način varčevanja za vas

Izberite pravi način varčevanja za vas
Izberite pravi način varčevanja za vas

Finance sicer niso najpomembnejši, so pa zelo pomemben del našega življenja. Zato je prav v vsakem trenutku modro razmisliti o varčevanju, saj si le tako lahko zagotovimo brezskrbnejši jutri. Ko se odločite, da bi varčevali, pa je pomembno, da vam svetujejo najboljši. Veste, da lahko do konca marca varčujete brez vstopnih stroškov pri družbi Generali Investments?

Odličen način je načrtno varčevanje v skladih – in znebite se bremena finančnih skrbi.

Pri Generali Investments so uspešne načine varčevanja strnili v 7 zlatih pravil. Do konca marca bodo vsak teden predstavili eno pravilo, ki ga v video posnetku podrobneje in na poljuden način pojasnijo njihovi finančni svetovalci. Sledite objavam in spoznajte skrivnosti dobrih naložb s spremljanjem Facebook profila Generali Investments ali pa si oglejte nasvete na spletni strani Generali Investments.

Vsak teden vam bomo eno izmed pravil načrtnega varčevanja predstavili tudi s prispevkom na spletni strani Računalniških novic. Preberite tudi članek preteklega tedna: Razmišljate, da bi kaj prihranili? 1. pravilo varčevanja

Izkoristite posebno ugodnost – varčevanje v skladih brez vstopnih stroškov do konca marca!

2. PRAVILO

Izberite pravi način varčevanja

Varčujete lahko redno mesečno ali pa z enkratnimi različno visokimi zneski v različnih obdobjih. Za vplačila ne lovite nizkih tečajev in ne čakajte »pravega trenutka«, saj ga je možno prepoznati šele, ko je že mimo. Izkoristite pa priložnosti, ki se vam ponujajo.

Imate dve možnosti.

1 – Varčevanje z enkratnimi zneski
Varčujete lahko z enkratnimi različno visokimi zneski v različnih obdobjih.

2 – Mesečno varčevanje
Varčujete lahko postopno mesečno z varčevalnimi načrti in izkoristite metodo povprečne nakupne vrednosti. Hkrati je to najcenejša oblika varčevanja, saj se vstopni stroški ne zaračunavajo.


Prijavi napako v članku