Telefonija
08.05.2008 10:30
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Itak Plus

Mobitel je predstavil novi naročniški paket Itak Plus, ki je namenjen mladim starosti od 15 do vključno 30 let. Paket Itak Plus vključuje vse, kar ponuja že Itak paket, ob znatno ugodnejši tarifi za klice in sporočila SMS oz. MMS med naročniki paketov Itak.

Pripadniki Itak generacije, ki se odločijo za omenjeni naročniški paket, se tako lahko poslej med seboj in z naročniki Itak paketa pogovarjajo le za 0,01 € na minuto. Po tej izjemni tarifi 0,01 € se jim obračunavajo tudi poslana sporočila SMS in MMS. Naročnina Itak Plus paketa v višini 9,90 € poleg predstavljenih ugodnosti zajema enak nabor storitev kot Itak paket, enake pa so tudi ostale cene pogovorov in dodatnih storitev.

Na spletni strani www.itak.si poteka tudi zbiranje idej za čim bolj provokativen oglas oz. dogodek ter glasovanje za najbolj izviren predlog. Najboljša ideja oz. izjava bo nagrajena, glasovanje pa poteka v sklopu oglaševalske akcije “Potrebuješ nekaj, o čemer lahko govoriš!”, ki spremlja novo Itak ponudbo. Za navdih si lahko obiskovalci spletnih strani Itak ogledajo TV-spot na temo “poškropil sem motorista” ter predloge drugih obiskovalcev. TV-spot je bil v celoti posnet in montiran z najsodobnejšo digitalno tehnologijo, v polni HD-ločljivosti. Ogled spota v HD-ločljivosti je možen na SiOL TV, v sklopu Video na zahtevo.

Novi naročniški paket Itak Plus je v besedi in sliki predstavljen na www.itak.si, medtem ko se podrobnejša predstavitev postavk naročniškega paketa nahaja na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, v zavihku Ponudba.


Prijavi napako v članku