Digitalizacija
Poslovne rešitve
02.09.2022 16:32

Deli z drugimi:

Share

Iskratel in S&T Slovenija sta se združila v podjetje S&T Iskratel

Foto: S&T Iskratel
Foto: S&T Iskratel

Telekomunikacijsko podjetje Iskratel, d.o.o., Kranj in ponudnik informacijskih rešitev S&T Slovenija, d.o.o., sta se s 1. septembrom združila v S&T Iskratel d.o.o. z dolgim imenom S&T Iskratel, informacijske in komunikacijske rešitve, d.o.o., ter sedežem v Kranju.

Podjetje S&T Iskratel se po velikosti, širini portfelja informacijskih in telekomunikacijskih rešitev ter strokovnosti, združeni v več kot 650 zaposlenih v Sloveniji, uvršča v vrh slovenskih IKT-ponudnikov. Skupna, celovita ponudba rešitev s področij širokopasovnih optičnih omrežij, informacijske varnosti, zasebnih omrežij 5G, poslovno-kritičnih komunikacij, arhitekture naprednih omrežij in podatkovnih centrov ter rešitev, ki podpirajo poslovne procese, kupcem in partnerjem nudi strokovno, učinkovito in zanesljivo podporo v digitalni prihodnosti. Lasten razvoj produktov za pametne, varne in povezane skupnosti in razvoj IoT-rešitev za industrijska okolja pa novonastalemu podjetju odpira edinstven tržni potencial doma in po svetu.

Podjetje S&T Iskratel, pomemben član Kontron AG, tehnološke skupine z lastnim razvojem IoT- rešitev, bosta vodila dva glavna direktorja, Sašo Berger in Robert Kuzmič.


S&T Iskratel

S&T Iskratel, informacijske in komunikacijske rešitve, d. o. o., nosilec skupine S&T Iskratel, je vodili evropski ponudnik celovitih in visoko zanesljivih rešitev za varno, pametno in bolje povezano prihodnost. Skupina je s širokim portfeljem informacijskih, komunikacijskih in poslovnih rešitev v kombinaciji z najhitrejšo in zanesljivo podporo prisotna v več kot 50 državah po svetu. S svojim h kupcem usmerjenim pristopom, lastnimi raziskovalno-razvojnimi in proizvodnimi centri ter več kot 1200 zaposlenimi v 10 državah, bo skupina S&T Iskratel v letu 2022 ustvarila več kot 150 milijonov evrov prometa. Rešitve skupine izpolnjujejo zahteve hitro razvijajočih se digitalnih okolij in igrajo pomembno vlogo pri razvoju naprednejše, bolj povezane, trajnostne in varne družbe. S&T Iskratel, zaupanja vreden partner za digitalno prihodnost. Več informacij: www.snt-iskratel.si.

Kontron AG

Skupina Kontron AG, prej S&T AG, je rastoča, tehnološka skupina, usmerjena v razvoj naprednih IoT-rešitev za širok spekter industrij. S svojimi rešitvami in referencami se Kontron AG uvršča med vodilne ponudnike pametnih rešitev na področju proizvodnje, železniških komunikacijskih sistemov, komunikacijskih rešitev in pametnih rešitev za energetiko. Hitro rastoča tehnološka skupina z družbami v 32 državah po svetu in več kot 6000 zaposlenimi je v letu 2021 ustvarila 1,34 milijarde evrov prometa. Skupina Kontron AG ima sedež v Linzu v Avstriji in kotira na nemški borzi TecDAX® in SDAX®. Več informacij: www.kontron.ag.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kontron, d. o. o.
Za več informacij so vam na voljo pri Kontron, d. o. o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kontron, d. o. o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več