Digitalizacija
08.10.2021 12:00
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Iskalci zaposlitve, pozor!

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!

Informacijski svet še vedno beleži rekordne podvige, kar pomeni vedno več priložnosti za nov kader, tako izkušeni kot neizkušeni. Podjetja stremijo k avtomatizaciji vseh poslovnih procesov, kar pomeni, da so najbolj iskani kadri prav IT strokovnjaki. Če spadate v to skupino, potem si oglejte naslednja prosta delovna mesta.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Špica International d.o.o., vodilni regijski ponudnik rešitev za kontrolo pristopa in registracijo delovnega časa, identifikacijo in rešitev za oskrbno verigo, v ekipo vabijo samostojnega razvojnega
inženirja (m/ž) z željo po delu z najnovejšimi tehnologijami. Prav tako iščejo senior full-stack
programerja (m/ž) za SaaS rešitev My Hours. Zaželene so večletne izkušnje v programiranju in poznavanjem podatkovnih baz SQL ter razvoju web aplikacij.

matech-programer

Podjetje Matech d.o.o. sestavljajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in številnimi uspešnimi projekti na področju avtomatizacije v industriji. V svoje vrste vabijo programerja
namenskih strojev in opreme (m/ž) za avtomatizacijo industrijskih procesov. Pričakujejo znanje programiranja strojev, podatkovnih baz in robotov. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas v dinamičnem in izkušenem kolektivu.

GEN-I stopa na pot zelene transformacije in brezogljične prihodnosti. Ekipa izkušenih strokovnjakov razvija rešitve za pridobivanje čiste energije, vendar potrebujejo pomoč. Si tudi ti navdušen nad
digitalizacijo energetike? Tvoja skrb bo analiza in aktivna udeležba pri prenovi poslovnih procesov, sodelovanje z internimi naročniki, priprava funkcionalnih zahtev pri razvoju IT rešitev in podobno.

kariera-logotip

Vas veseli delo na področju Back-end razvoja? Naloge kandidata obsegajo: načrtovanje, razvoj, testiranje in vzdrževanje aplikacij mobilne denarnice, administracija in razvoj na področju back-end. Pričakujejo 3 leta delovnih izkušenj na področju back-enda ali full-stacka, odlično poznavanje Jave, Spring framework-a in Linuxa.

V mladem, prodornem podjetju iz Maribora Solve-X, ki deluje na področju razvoja in oblikovanja kompleksnih programskih rešitev, mobilnih in spletnih aplikacij iščejo DevOps inženirja (m/ž), ki bi se pridružil njihovi ekipi. Delo obsega administracijo, vzdrževanje in nadgrajevanje obstoječe strežniške arhitekture.

Podjetje DATALAB, slovensko podjetje za razvoj programske opreme, želi dopolniti svojo ekipo s prodajalcem ERP rešitev (m/ž) Prevzeli boste analizo potencialnih strank in tržišča, skrbeli za večanje ugleda podjetja, iskali in pridobivali nove stranke in komunicirali z obstoječimi uporabniki glede nadgradnje programskega paketa.

Cosylab išče sodelavca, ki z navdušenjem opravlja delo na področju programske in strojne opreme in mu je poznano delovanje pospeševalnikov delcev. Med glavne naloge kandidata spada: razvoj funkcij in komponent kontrolnega sistema za pospeševanje delcev, sodelovanje v procesu načrtovanja in zbiranja zahtev skupaj z drugimi inženirji, pisanje tehnične dokumentacije, priprava testnih procedur in podobno.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535

AGORA d.o.o.

Parmova ulica 53 , 1000 Ljubljana, Tel: 01 280 16 20 / 031 603 396
AGORA d.o.o., podjetje za ustvarjalne komunikacije, je bilo ustanovljeno 21. septembra 1989. Sedež podjetja je na Parmovi 53 v Ljubljani, kjer imajo učilnice za izobraževalno delo ... Več