Računalništvo, telefonija
23.07.2021 10:00

Deli z drugimi:

Share

Iščete novo poslovno priložnost na področju IT?

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.

Podjetja so danes odvisna od tehnologije, ki igra ključno vlogo pri skoraj vseh delovnih nalogah. Tehnologija je pogosto ena največjih investicij v podjetju. Torej bi morali tudi z enako mero vlagati v vzdrževanje oziroma skrb za tehnologijo. Tu je potrebna strokovna podpora, ki jo nudijo lahko le IT strokovnjaki. Prav take strokovnjake iščejo spodnja slovenska podjetja.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

V družbi CREAplus iščejo talentirane sodelavke in sodelavce, ki razumejo potrebe njihovih naročnikov na področju IT ter jih s sodobnimi tehnologijami in programskimi rešitvami znajo zadovoljiti. V ekipo, ki dela na večjem projektu razvoja programske opreme po meri stranke za mednarodnega naročnika, vabimo izkušenega razvijalca ali razvijalko. Pri razvoju programske opreme uporabljamo tehnologije, kot so .NET Core, C#, C++, Angular/JavaScript ipd.

t-2-logotip

Si komunikativen in rad pomagaš ljudem? Si se pripravljen naučiti nekaj novega? Imaš nekaj tehničnega predznanja? Podjetje T-2 odpira novo mesto v oddelku za podporo uporabnikom in zato iščejo novega svetovalca za podporo uporabnikom (m/ž). Ponujajo visoko motivirano delovno okolje, od vas pa pričakujejo komunikativnost, željo po znanju in veselje do tehnologije.

Epilog doo_logotip

V Epilogu širijo ekipo. Zaposlijo senior backend razvijalca (m/ž). Iščejo motiviranega, zanesljivega in samoiniciativnega novega člana ekipe, ki ima izkušnje z razvojem v Spring framework, s Cloud rešitvami (AWS) in Kubernets tehnologijo.

V hitro rastočem podjetju ZUUM zaradi širitve poslovanja vabijo v svojo ekipo večje število razvijalcev programske igralniške opreme (m/ž). Ste kreativni, inovativni in agilni ter si želite pridobivati znanje v dinamični mladi ekipi, kjer sta pomembna pozitiven odnos ter želja po strokovnem in osebnem razvoju?

Iskratel_logotip

Podjetje Iskratel zaradi povečanega obseda dela išče večje število inženirjev. Iščejo razvojne inženirje tako za programsko kot tudi materialno opremo. V poslovalnici v Mariboru iščejo junior in senior razvojnega inženirja za programsko opremo (m/ž). V svoje vrste pa vabijo tudi razvojnega inženirja za področje širokopasovnih omrežij (m/ž).

Konica Minolta Slovenija

Konica Minolta podaja izziv vsem skrbnikom servisnih pogodb (m/ž), da se pridružijo njihovi ekipi in pustijo svoj pečat. Vaša naloga bo izdelava prodajnih ponudb in predračunov, kreiranje nalogov in servisnih pogodb in druga administrativna dela.

Globalno tehnološko podjetje Cosylab išče štiri Senior Java razvijalce (m/ž), ki bodo sodelovali pri načrtovanju arhitekture, analizi tveganj, pregledu kode in splošnem timskem delu. Pričakujejo napredno znanje programskega jezika Java in izkušnje z ostalimi programskimi jeziki (C++ in C#).

K ekipi želijo dodati skrbnika in vzdrževalca aplikacije za upravljanje življenjskega cikla medicinskih produktov. Prevzel bo skrb za zanesljivo delovanje aplikacije codeBeamer, administracijo sistema, nudenje podpore, odpravljanje napak ter sodelovanje pri nadgradnjah aplikacije.

V procesu širitve iščejo tudi sistemskega arhitekta (m/ž), ki bi sodeloval pri razvoju in vzdrževanju medicinskih pripomočkov za protonsko in ogljično terapijo. Imeli boste možnost poglobiti svoje znanje s področja terapije z delci in razvoja produktov.

Delo v Cosylabu je odlična priložnost za odkrivanje pristnega skupinskega dela ter sodelovanja s strokovnjaki iz najpomembnejših raziskovalnih projektov na svetu. V svoje vrste vabijo
izkušenega C# razvijalca (m/ž), ki bo prevzel vodenje razvoja komponent na sistemu Windows.

Zaradi povečanega obsega dela želijo dopolniti ekipo s sistemskim inženirjem za področje fuzije (m/ž), ki se bo pridružil njihovemu globalnemu tehnološkemu timu v Ljubljani.

Služba: Išče se .NET programer (m/ž)

Dinit Card Services išče več novih sodelavcev na oddelku za razvijanje programske opreme. Vabijo več “full-stack” in “backend”
Java razvijalcev, ki bi prevzeli naloge načrtovanja, razvoja in vzdrževanja bančnih aplikacij, predlaganje sprememb in izboljšav ter sodelovanje s poslovnimi analitiki pri izdelavi analiz in pripravi aplikativnih rešitev. Pričakujejo poznavanje programskega jezika Java in orodja Spring Boot ter poznavanje različnih spletnih orodij.

Zaposlijo tudi izkušenega .NET razvijalca, ki bo dobil priložnost nadgraditi svoje znanje programskega jezika Microsoft .NET. Zaželene so izkušnje in poznavanje razvojnih tehnologij ter orodij MVC, TypeScript, PowerShell in ostalih. Čaka vas ekipno delo v pozitivnem kolektivu in delovno razmerje za nedoločen čas.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Ekipa BE-terne išče pronicljive in motivirane strokovnjake z izkušnjami pri programiranju ERP rešitev. Vabijo inženir za
poslovne rešitve – CRM (m/ž), ki je pripravljen na kodiranje in druženje s prijetnimi sodelavci. Razvijali boste programske kode, opravljali teste na napravah in odpravljali napake v programski opremi.

Prav tako vabijo inženir za poslovne rešitve – BC/NAV (m/ž), ki ima dobre sposobnosti reševanja problemov. Sodelovali boste v razvoju aplikacij po meri, oblikovali poslovne procese in integrirali s pomočjo platforme Dynamics 365 ter izvajali testiranja konfiguracij.

Prosto imajo tudi delovno mesto podatkovni inženir (m/ž) z zaključeno 1. ali 2. bolonjsko stopnjo iz računalništva, matematike ali sorodnih področij. Skrbeli boste za velike sklope podatkov, razvoj in vzdrževanje arhitektur masovnih podatkov, izvajali testiranja na podatkovnih platformah in delali z najnovejšimi tehnološkimi trendi za upravljanje podatkov (Azure Cloud, Synapse …).

Poznate Python in ste mojstri na področju strojnega učenja? Prijavite se na prosto delovno mesto podatkovnega znanstvenika (m/ž) v podjetju BE-terna. Vaše naloge bodo čiščenje, analiziranje in vizualiziranje velike količine podatkov pridobivanje funkcij za uporabo v algoritmih strojnega učenja in podobne tehnične naloge.

Ekipa Be-terna išče izkušenega vodjo projektov (m/ž) z občutkom za stranke. Skrbeli boste za projekte vseh velikosti, tako za mala, srednja in tudi velika podjetja. Določali boste cilje v skladu s strankinimi potrebami ter kratkoročno in dolgoročno načrtovali kapacitete.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

PRICEPILOT d.o.o.

Triglavska cesta 36, 4240 Radovljica, Tel: 031 312 038
Price Pilot je slovenska platforma za spletno naročanje v salonih, zdravstvenih ordinacijah, avtoservisnih delavnicah in pralnicah. Več

Suhozemni terminal Sežana d.o.o.

Partizanska cesta 109, 6210 Sežana, Tel: 05 7390 100
Telekomunikacijske storitve so pomembno orodje tako za posameznika kot za podjetja, saj zagotavljajo učinkovito komunikacijo in možnost vzdrževanja visokih poslovnih standardov. ... Več

DIGITOPIA, Matej Pinter s.p.

Trnovec 6, 3332 Rečica ob Savinji, Tel: 041 913 205
Ponudite svojim strankam najboljše tudi na mobilnih napravah Danes poleg dobre spletne strani marsikdo potrebuje tudi dobro mobilno aplikacijo - Digitopia je pravi naslov.Vedno ... Več