Računalništvo, telefonija
20.08.2021 10:00

Deli z drugimi:

Share

Iščejo se programerji, razvijalci in inženirji

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!
Informacijski sektor še naprej obupano potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.
Informacijski sektor še naprej obupano potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.

Informacijski svet še vedno beleži rekordne podvige, kar pomeni vedno več priložnosti za nov kader, tako izkušeni kot neizkušeni. Podjetja stremijo k avtomatizaciji vseh poslovnih procesov, kar pomeni, da so najbolj iskani kadri prav IT strokovnjaki. Če spadate v to skupino, potem si oglejte naslednja prosta delovna mesta.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

SAOP je vodilni ponudnik programskih rešitev za podjetja, računovodske hiše in javne ustanove. Leta 2004 so razvili Minimax, ki je eden prvih in danes najbolj priljubljen spletni računovodski program. Širijo ekipo razvojnikov in C# programerjev (m/ž), ki v mednarodnem okolju že vrsto let ustvarjajo vodilno poslovno rešitev Minimax.

V svoje vrste vabijo tudi .NET C# arhitekta programerja (m/ž) z zaželenimi vsaj 4 leta delovnimi izkušnjami z razvojem programske opreme. Pričakujejo tudi dobro poznavanje C# in ASP.NET (Core) MVC orodja, T-SQL, Javascript/Typescript, HTML, CSS in podobno.

Zaradi prenove produktov širijo ekipo naših 8 Scrum teamov, ki že vrsto let ustvarjajo vodilne poslovne rešitve za najrazličnejša podjetja, računovodske hiše in javne organizacije v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

Dinit Card Services je podjetje, ki nudi celovite in napredne storitve na področju procesiranja kartic in plačil. Zaradi širitve ekipe in prevzema novih odgovornosti ter zadolžitev znotraj švicarske bančne skupine Cornèr Group vabijo v ekipo več »full stack« in »backend« Java razvijalcev (m/ž). Delo obsega načrtovanje, razvoj in vzdrževanje bančnih aplikacij, predlaganje sprememb in izboljšav ter sodelovanje s poslovnimi analitiki pri analizi in pripravi aplikativnih rešitev.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Podjetje ADM Adria v svoje vrste vabi računalniškega inženirja/programerja (m/ž) s potrebnimi tehničnimi znanji. Kandidat mora dobro poznati sistem Sharepoint, SQL, razumevanje podatkovnih baz in objektnega programiranja ter osnov različnih programskih jezikov.

creaplus_logotip

V družbi CREAplus iščejo talentirane sodelavke in sodelavce, ki razumejo potrebe njihovih naročnikov na področju IT ter jih s sodobnimi tehnologijami in programskimi rešitvami znajo zadovoljiti. V ekipo, ki dela na večjem projektu razvoja programske opreme po meri stranke za mednarodnega naročnika, vabimo izkušenega razvijalca ali razvijalko. Pri razvoju programske opreme uporabljamo tehnologije, kot so .NET Core, C#, C++, Angular/JavaScript ipd.

Epilog doo_logotip

V Epilogu širijo ekipo. Zaposlijo senior backend razvijalca (m/ž). Iščejo motiviranega, zanesljivega in samoiniciativnega novega člana ekipe, ki ima izkušnje z razvojem v Spring framework, s Cloud rešitvami (AWS) in Kubernets tehnologijo.

V hitro rastočem podjetju ZUUM zaradi širitve poslovanja vabijo v svojo ekipo večje število razvijalcev programske igralniške opreme (m/ž). Ste kreativni, inovativni in agilni ter si želite pridobivati znanje v dinamični mladi ekipi, kjer sta pomembna pozitiven odnos ter želja po strokovnem in osebnem razvoju?

Iskratel_logotip

Podjetje Iskratel zaradi povečanega obseda dela išče večje število inženirjev. Iščejo razvojnega inženirja za materialno opremo (m/ž), ki bo prevzel vodenje razvoja analognih in digitalnih elektronskih slopov in naprav. Kot pogoj za zaposlitev navajajo razumevanje delovanja elektronskih sklopov, znanje uporabe merilnih orodij in izkušnje z uporabo ECAD orodij.

V svojo izkušeno ekipo želijo dodati še razvojnega inženirja za programsko opremo (m/ž), ki bo prav tako zadolžen za razvoj, a na nekoliko drugačnem področju. Vaša naloga bo razvoj nizkonivojske programske opreme, gonilnikov in testnih programov ter analiza zahtev in priprava tehničnih rešitev.

Priložnost za delo ponujajo tudi senior in junior razvojnemu inženirju za programsko opremo, čigar naloge obsegajo dokumentacija razvojne kode, vzdrževanje dokumentacije ter komponent. Delo poteka v njihovih mariborskih pisarnah.

Ekipo širijo tudi na področju širokopasovnih omrežij z razvojnim inženirjem DevOps (m/ž). Vaša odgovornost bo testiranje produktov, postavljanje in vzdrževanje testnih okolij ter razvoj in pisanje tehnične dokumentacije. Prijavi se še danes!

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407

CLIP d.o.o.

Ulica Bojana Belne 3, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah, Tel: 02 320 54 03
Clip d.o.o. ponuja popolno programsko opremo za računovodstvo in tehnologijo polnjenja akumulatorjev. Pohvalijo se lahko z uporabniki tako doma kot tudi na območjih nekdanje Jugoslavije. Podjetje ... Več