Življenjski slog
14.07.2021 12:12
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj je iRobot še vedno najboljši?

Pomočnik, ki doma opravi delo namesto vas in v večini primerov celo bolj temeljito, kot bi ga opravili sami, je neprecenljiva naložba. Podjetja v tehnologijo čiščenja vlagajo veliko, zato imajo tudi uporabniki od tega – ogromno.
Dodatek CleanBase iz koška v robotskem sesalniku posesa vso umazanijo v vrečko, ki zadrži do 60 dni prahu in odpadnih delcev.
Dodatek CleanBase iz koška v robotskem sesalniku posesa vso umazanijo v vrečko, ki zadrži do 60 dni prahu in odpadnih delcev.

Dejstvo je, da je na področju robotskih sesalnikov, katerih drobovje je danes polno pametnih tehnologij, konkurenca velika. A prav iRobot je tisti, ki ta voz vleče naprej. Z naprednimi tehnologijami, o katerih smo pred leti lahko le sanjali, so vedno korak pred konkurenco. Ko ugotovite, kako poseben je iRobot, ne boste želeli kupiti ničesar drugega.

iRobot izdeluje sesalnike, pri katerih se ob nakupu ni treba spraševati: »Kaj pa, če ne bo …« Kar obljubljajo, njihovi izdelki izpolnijo. Uporabnike razvajajo z najboljšim, kar lahko trg ponudi. Prav zato je iRobot Roomba postala sinonim za robotski sesalnik.

Poglejmo najnovejše inovacije čiščenja, zaradi katerih morate izbrati iRobot

iRobot s ščetinasto krtačo je preteklost. Zdaj Roomba uporablja dve gumijasti krtači, primerni za različne površine. Zakaj so se odločili za to potezo, ki na prvi pogled morda ni optimalna? Če pogledamo podrobneje, sta dve krtači, ki se vrtita vsaka v svojo smer, veliko bolj učinkoviti, poleg tega pa pobirata lase in dlake hišnih ljubljenčkov brez zapletanja, ki ga poznamo pri robotskih sesalnikih s ščetinasto krtačo.

Robotski sesalnik Roomba je pameten, zato mu ne uide nobena podrobnost. Prepozna umazana območja vašega doma in jim nameni več pozornosti – tehnologijo so pri iRobotu poimenovali Dirt Detect.

Roombi lahko naročite, naj posesa samo pod mizo

Ena boljših funkcij je ciljno območje čiščenja, pri katerem Roombi naročite čiščenje določenega območja namesto celotnega nadstropja ali prostora. Tako ji lahko naročite, da po kosilu posesa na primer samo pod mizo. Ko delo opravi, se seveda vrne na polnilno postajo. Dodatek CleanBase iz koška v robotskem sesalniku posesa vso umazanijo v vrečko, ki zadrži do 60 dni prahu in odpadnih delcev, kar je 2-krat dlje, kot obljublja konkurenca. Ne da bi mignili, je Roomba že pripravljena na naslednje sesanje.

Delo vedno opravi z odliko

Če se Roomba odpravi na misijo čiščenja zelo velikega prostora ali več prostorov naenkrat, lahko to traja nekoliko dlje. A pri podjetju iRobot so mislili tudi na to. Ko se baterija izprazni, se Roomba samodejno odpravi do polnilne postaje, napolni baterijo in delo nadaljuje tam, kjer ga je prej zaključila.

Tako vas, ko boste utrujeni prispeli domov, ne bo pričakalo neprijetno presenečenje v obliki prahu ali druge umazanije. Roomba svoje delo vedno opravi popolno, za to pa od vas ne zahteva ničesar.

Več najdete na www.irobot.si. Na spletni strani lahko v trgovini tudi kupite robotski sesalnik iRobot Roomba ali robotski pomivalec tal Braava, prav tako pa so na voljo rezervni deli – od filtrov, krtačk in baterij do koškov in rezervnih kolesc.

Vas zanima več iz te teme?
iRobot sesalniki Roomba

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iRobot Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri iRobot Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iRobot Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben od drugih podpornih storitev. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno nalogo, ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več