Življenjski slog
14.07.2021 12:12
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj je iRobot še vedno najboljši?

Pomočnik, ki doma opravi delo namesto vas in v večini primerov celo bolj temeljito, kot bi ga opravili sami, je neprecenljiva naložba. Podjetja v tehnologijo čiščenja vlagajo veliko, zato imajo tudi uporabniki od tega – ogromno.
Dodatek CleanBase iz koška v robotskem sesalniku posesa vso umazanijo v vrečko, ki zadrži do 60 dni prahu in odpadnih delcev.
Dodatek CleanBase iz koška v robotskem sesalniku posesa vso umazanijo v vrečko, ki zadrži do 60 dni prahu in odpadnih delcev.

Dejstvo je, da je na področju robotskih sesalnikov, katerih drobovje je danes polno pametnih tehnologij, konkurenca velika. A prav iRobot je tisti, ki ta voz vleče naprej. Z naprednimi tehnologijami, o katerih smo pred leti lahko le sanjali, so vedno korak pred konkurenco. Ko ugotovite, kako poseben je iRobot, ne boste želeli kupiti ničesar drugega.

iRobot izdeluje sesalnike, pri katerih se ob nakupu ni treba spraševati: »Kaj pa, če ne bo …« Kar obljubljajo, njihovi izdelki izpolnijo. Uporabnike razvajajo z najboljšim, kar lahko trg ponudi. Prav zato je iRobot Roomba postala sinonim za robotski sesalnik.

Poglejmo najnovejše inovacije čiščenja, zaradi katerih morate izbrati iRobot

iRobot s ščetinasto krtačo je preteklost. Zdaj Roomba uporablja dve gumijasti krtači, primerni za različne površine. Zakaj so se odločili za to potezo, ki na prvi pogled morda ni optimalna? Če pogledamo podrobneje, sta dve krtači, ki se vrtita vsaka v svojo smer, veliko bolj učinkoviti, poleg tega pa pobirata lase in dlake hišnih ljubljenčkov brez zapletanja, ki ga poznamo pri robotskih sesalnikih s ščetinasto krtačo.

Robotski sesalnik Roomba je pameten, zato mu ne uide nobena podrobnost. Prepozna umazana območja vašega doma in jim nameni več pozornosti – tehnologijo so pri iRobotu poimenovali Dirt Detect.

Roombi lahko naročite, naj posesa samo pod mizo

Ena boljših funkcij je ciljno območje čiščenja, pri katerem Roombi naročite čiščenje določenega območja namesto celotnega nadstropja ali prostora. Tako ji lahko naročite, da po kosilu posesa na primer samo pod mizo. Ko delo opravi, se seveda vrne na polnilno postajo. Dodatek CleanBase iz koška v robotskem sesalniku posesa vso umazanijo v vrečko, ki zadrži do 60 dni prahu in odpadnih delcev, kar je 2-krat dlje, kot obljublja konkurenca. Ne da bi mignili, je Roomba že pripravljena na naslednje sesanje.

Delo vedno opravi z odliko

Če se Roomba odpravi na misijo čiščenja zelo velikega prostora ali več prostorov naenkrat, lahko to traja nekoliko dlje. A pri podjetju iRobot so mislili tudi na to. Ko se baterija izprazni, se Roomba samodejno odpravi do polnilne postaje, napolni baterijo in delo nadaljuje tam, kjer ga je prej zaključila.

Tako vas, ko boste utrujeni prispeli domov, ne bo pričakalo neprijetno presenečenje v obliki prahu ali druge umazanije. Roomba svoje delo vedno opravi popolno, za to pa od vas ne zahteva ničesar.

Več najdete na www.irobot.si. Na spletni strani lahko v trgovini tudi kupite robotski sesalnik iRobot Roomba ali robotski pomivalec tal Braava, prav tako pa so na voljo rezervni deli – od filtrov, krtačk in baterij do koškov in rezervnih kolesc.

Vas zanima več iz te teme?
iRobot sesalniki Roomba

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iRobot Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri iRobot Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iRobot Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668

Biro oprema Žolnir d.o.o.

Kovinarska ulica 10, 3000 Celje, Tel: 03 491 94 00
Ali lahko vaša pisarna funkcionira brez pisarniške opreme? Ste se kdaj vprašali, katere so glavne prednosti sodobne pisarniške opreme na vašem delovnem mestu? Vse odgovore ... Več

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več