Računalništvo, telefonija
16.10.2018 09:00

Deli z drugimi:

Share

iPROM nadgradil tehnološko platformo za nativno oglaševanje

iPROM je nadgradil tehnološko platformo iPROM Native in predstavil njeno šesto različico. Ta omogoča kombinacijo vedenjskega in semantičnega ciljanja.
iPROM nadgradil tehnološko platformo za nativno oglaševanje
iPROM nadgradil tehnološko platformo za nativno oglaševanje

»Nativni oglasi pridobijo pozornost potrošnikov s podajanjem vsebine na način, da je ta sorodna uredniški vsebini digitalnih medijev. iPROM Native 6.0, največja in tehnološko najbolj dovršena platforma za nativno oglaševanje, je ključna komponenta na področju nativnega oglaševanja najbolj priznanih blagovnih znamk v regiji Adriatic. Omogoča napredno ciljanje z uporabo pametnih podatkov ter samodejen proces ustvarjanja relevantne vsebine glede na ciljno občinstvo,« pojasnjuje Andrej Ivanec, direktor medijskega načrtovanja v digitalni agenciji iPROM.

Ko nativni oglasi s pravim sporočilom dosežejo prave uporabnike

iPROM Native 6.0 zagotavlja inovativno in še bolj učinkovito nagovarjanje posameznika na pravem kanalu, s pravo vsebino in ob pravem času ter oglaševalcem omogoča, da svojega potrošnika nagovorijo z zgodbo, ki je zanj najbolj pomembna.
Prednost nativnih oglasov je pridobivanje pozornosti potrošnikov s podajanjem vsebine tako, da je ta skladna z uporabniško izkušnjo glede na digitalni medij, kjer se prikazuje oglas. Oglasi, ustvarjeni s tehnološko rešitvijo iPROM Native 6.0, so nadpovprečno opazni in za uporabnike digitalnih medijev bolj zanimivi, saj ti oglasno sporočilo dojamejo kot kakovostno vsebino. iPROM Native 6.0 učinkovito deluje tudi v kombinaciji s ponovnim trženjem, ki omogoča, da oglaševalec vsebino prilagodi z dodatnimi informacijami in jo ponovno posreduje uporabniku, ki je že zaznal njegovo vsebino oziroma oglas.

Tehnološko najbolj dovršena platforma za nativno oglaševanje

Tehnološka platforma iPROM Native 6.0 omogoča avtomatizirano izgradnjo nativnih formatov. Prek napredne tehnologije iPROM Cloud nudi vedenjsko in semantično ciljanje ter avtomatiziran proces prilagajanja relevantne vsebine na osnovi anonimiziranih podatkov o vedenjskih vzorcih uporabnikov, in sicer s samodejnim prilagajanjem slikovnega gradiva in vsebine. Z uporabo naprednih algoritmov omogoča tudi samodejno spreminjanje pozicije prikazovanja oglasov. Platforma je združljiva z mobilnimi in namiznimi napravami ter formati.

iPROM Native že od leta 2002

iPROM, pionir na področju razvoja tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje, je prvo rešitev za nativno oglaševanje (iPROM Native 1.0) svojim naročnikom ponudil leta 2002, ko je bil izveden prvi programatični zakup besedilnega oglasa (in-banner) na spletnih medijih. Leta 2003 je sledila nadgradnja s tehnološko rešitvijo za samodejno prilagajanje vsebine v oglasu iPROM Native 2.0. Tri leta kasneje je iPROM predstavil iPROM Native 3.0, ki je omogočil napredno konceptualno ciljanje z besedilnimi oglasi, ki so dobili dodatne pozicije na spletih medijih. Kot plod sodelovanja s strokovnjaki Instituta Jožef Stefan je bila platforma leta 2013 nadgrajena s semantičnim ciljanjem (iPROM Native 4.0), leta 2015 pa je iPROM ob vse večji penetraciji uporabe nativnih formatov z razvojem platforme iPROM Native 5.0 naročnikom ponudil posebna oglasna področja in formate, ki po obliki še bolj spominjajo na uredniško vsebino. Platforma iPROM Native je danes redna komponenta digitalnih strategij največjih blagovnih znamk v regiji Adriatic kot so Volkswagen, HOFER, UniCredit Bank, A1, Lek, Thermana Laško, Sberbank, mömax, Mladinska knjiga in druge.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iPROM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iPROM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

iprom logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iPROM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več

OTEL d.o.o.

Klavčičeva ulica 12, 1241 Kamnik, Tel: 041 505 323