Igre
13.06.2022 14:55
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Intervju z ekipo Offbrand Wolves

Imeli smo kratek intervju s kapetanom ekipe Offbrand Wolves, prvaki letošnjega Slovenskega državnega prvenstva v igri League of Legends.
Ekipa Offbrand Wolves, sponzorirana s strani Cyber Wolves, sestoji iz štirih Slovencev in dveh Srbov.
Ekipa Offbrand Wolves, sponzorirana s strani Cyber Wolves, sestoji iz štirih Slovencev in dveh Srbov.


• Nam lahko v nekaj stavkih predstaviš vašo ekipo?

Ekipa Offbrand Wolves, sponzorirana s strani Cyber Wolves, sestoji iz štirih Slovencev in dveh Srbov. V ekipi je dobro vzdušje, saj zaupamo v sposobnosti soigralcev. Kljub pomanjkanju treningov smo razvili svoj način igre in identiteto, ki nam pristaja in s tem olajša tekme. Pred igrami in po igrah smo sproščeni in družabni, med igrami pa smo 100 % osredotočeni na svoj cilj, ki je bil v tej ligi osvojen.

• Kakšna je zgodba za nastankom vaše ekipe?

Ekipa je bila najprej formirana za Epicenter. Na razpolago sem imel kar dva “mid-lanerja”. Zaradi obveznosti je Dunko v prvem krogu pristal v menjavi in ker je Erubin igral odlično je nato odigral kar vse tekme. “Supporta” Alexxa sem spoznal na try-outih za drugo ekipo in ga povabil, da se priključi ekipi. On je priskrbel Skye-a , ki je v originalu “toplaner”, a smo ga, zaradi pomanjkanja “džunglerjev” na slovenski sceni poslali ravno v džunglo, na top smo pa pridobili RealShowa, ki je odigral zelo solidno sezono. Ravno pred turnirjem smo se spoznali s Cyber Wolvesi, s katerimi smo se dogovorili, da na Epicentru nosimo njihovo ime. Po uspešnem Epicentru smo ostali povezani. Zaradi pravil na ligi nismo smeli zaigrati pod njihovim imenom, a vseeno ostajajo naši glavni sponzorji.

• Je kateri champion v igri komu zelo pri srcu, a tega ni uspel pokazati zaradi trenutne ”mete”?

Meta nam ni povzročala težav. Naš champion pool je namreč ogromen. Mislim, da je kratko odnesel Skye, saj ni igral svoje osnovne pozicije. Mogoče bi Erubin zaigral tudi igro kot Anivia, a je nasprotniki niso spustili skozi.

• Je bil to vaš prvi turnir? če ne, kje vse ste že tekmovali?

Naš prvi turnir je bil letošnji Online Epicenter, kjer smo, s sicer drugim “džunglerjem”, osvojili 4. mesto.

• Kakšne so tvoje ambicije v e-športu? So vezane na individualne ali ekipne dosežke?

Mislim, da je e-šport prihodnost in tudi sam bi rad bil del tega ali kot igralec ali na kakšne drugačne načine. Mislim, da mi je kljub vsemu osnovni cilj biti čim boljši igralec. Kar se tiče dosežkov, tako individualni kot tudi ekipni dosežki morajo iti z roko v roki. Konec koncev je League of Legends ekipna igra in brez ekipe ne moreš uspeti.

• Kaj je izvor vaših ”usernameov”?

Real Show – Pri 9 letih je želel imeti Regular Show ampak se je nekako zmotil in pristal na Real Show in s tem tudi ostal.
Skye – Menjal je imena, na koncu pa ugotovil, da mu je všeč nebo (Sky).
Erubin – Je Anime oboževalec in njegovo ime Elvin prevedeno v japonščino je Erubin.
LeScrub – Ko sem začel igrati igrice sem si dal ime LeScrub oz. Scrub ker je lepo zvenelo in se me je prijelo.
Aleex – želel je imeti nickname podoben njegovemu imenu Aleksandar.
Dunko – Ima psa, ki ga kliče Dunko, in njemu v čast je posvetil svoj nickname.

• Kakšno je vaše mnenje o letošnji konkurenci? Katera tekma vam je najbolj ostala v spominu?

Letošnja konkurenca je bila kvalitetna. Ladder je bil sestavljen iz dobrih in malo manj dobrih ekip. Posebej dobri nasprotniki so bili CW Academy in Sneaky Foxes, kar se je odražalo tudi v tekmovanju z njimi. Najbolj nam je v spominu seveda ostal finale. Po slabši prvi igri smo si vzeli odmor in na hitro analizirali naše težave. Spremenili smo playstyle in presenetili nasprotnike, ki so najbrž že mislili, da bo to enostavna zmaga.

• Vas lahko pričakujemo tudi naslednje leto?

Najverjetneje nas lahko pričakujete tudi naslednje leto. Seveda bomo prišli braniti naslov, verjetno se bodo nekateri igralci tudi zamenjali.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
E-športna zveza Slovenije e-šport

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Za več informacij so vam na voljo pri E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več