Računalništvo, telefonija
Aplikacije in dodatni programi
Varnost
25.03.2022 07:31
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Instana je pravo orodje za večoblačni svet prihodnosti

Predvidevanja kažejo, da se bo trg Dev+Ops (razvoja programske opreme in IT operacij) v prihodnjih letih globalno večal z več kot 18-odstotno letno stopnjo rasti.

Vse kaže na pospešeno rast na tem področju, kar se bo odražalo v še več novih aplikacijah, več storitvah in več posodobitvah, kar bo spodbudilo zahteve po vedno hitrejših ciklih novih izdaj – brez žrtvovanja kakovosti in kontinuitete storitev.

Ti izzivi bodo postali še večji s porastom dela na daljavo in njegovih vplivih na sodelovanje. Kako bo vse skupaj izgledalo v svetu, kjer se vsakodnevne rutine, (improvizirano) zbiranje ob tabli in ostale navade izvajajo virtualno ali se popolnoma odpravljajo? Čas je za rešitev, ki bo vašim Dev+Ops delovnim skupinam v pomoč pri sodelovanju. Še več, pomagala vam bo dvigniti produktivnost in vedno boste pripravljeni na to, kar je pred vami – na hitrejšo izgradnjo boljše programske opreme ter hkrati hitrejše in obsežno delovanje novih storitev.

Instana: Enostavna avtomatizacija in kritične kontekstualne informacije

Instanina rešitev za upravljanje učinkovitosti aplikacij (APM) in platforma Observability odpravljata zapletenost okolij v več oblakih, avtomatizirata več nalog ter omogočata enostavno in zelo učinkovito spremljanje aplikacij, storitev in uporabniških zahtev.

Instana ima celoten nabor aplikacij

Instana nenehno odkriva vse komponente v sistemu in spremlja vsako prisotno tehnologijo. S senzorji, ki samodejno  izbirajo konfiguracijo, spremembe, meritve in dogodke, ni več potrebe po posredovanju človeka. Z Instano se meritve iz vsake komponente sistema, vključno z vsemi komponentami strežnika in aplikacije, z visoko natančnostjo zbirajo na enem mestu. Ne glede na to, koliko sprememb je pred vami, lahko vaše Dev+Ops ekipe v vsakem trenutku spremljajo, kaj se dogaja.

Instana prav tako ponuja modeliranje oziroma izrisovanje dinamičnega grafa, ki izboljša sledenje informacijam o osnovni storitvi, aplikaciji in sistemski infrastrukturi, tako da lahko bolje razumete, kako vaš celoten sistem deluje. Prav tako boste hitro videli, kako lahko okvara komponent vpliva na vaš sistem, kar vam bo v pomoč pri preprečevanju težav, preden bo do njih sploh prišlo.

Samodejno sledenje: da boste vedeli, kako vam gre

Instana AutoTrace™ uporablja samodejno razporejene agente in senzorje Instana ter tako zagotovi porazdeljeno sledenje naslednji generaciji. Sledi prav vsaki zahtevi, pri čemer samodejno zajame odzivni čas in kontekst. Z zbiranjem in analizo informacij o uspešnosti in zdravju vaših storitev ter zbiranjem podatkov o odnosih za vsako zahtevo, vam Instana AutoTrace™ zagotavlja popolno in takojšnje spremljanje.

Pozabite na ročno konfiguriranje ključnih kazalnikov uspešnosti (KPI) ali pravil glede opozarjanja. Porazdeljene sledi, ki jih ustvari Instana AutoTrace™, hitro in enostavno prepoznajo tok zahteve skozi več sistemov, kar vam pomaga hitro razrešiti morebitne incidente. To vam bo prihranilo čas, ki ga boste lahko posvetili razvoju in inovacijam.

Preproste nadzorne plošče in dostop od koder koli

Nadzorne plošče Instana omogočajo delovnim skupinam dostop od koder koli. Vsakdo si lahko ogleda podroben vizualni prikaz vseh storitev, sledi, časovnih razporedov zahtev in še več, brez dolgočasnih ročnih konfiguracij.

Instana Application Perspectives ekipam omogoča logično združevanje različnih komponent aplikacije, storitev in transakcijskih zahtev za analizo, vizualizacijo in opozarjanje, pri čemer uporablja orodje za konfiguracijo uporabniškega vmesnika (UI), ki je kljub svoji kompleksnosti za uporabnika izredno enostavno. S preprosto in pregledno nadzorno ploščo Instana imajo vaše delovne skupine v realnem času vedno na dosegu roke informacije, ki jih potrebujejo za hitro ukrepanje, analizo in optimizacijo aplikacij ter vseh povezanih storitev in infrastrukture.

Instana prikaže vsako sporočilo, opozorilo ali napako in jo postavi v kontekst. Hitro je mogoče prepoznati vsak presežek učinkovitosti, prav tako dejavnike, ki so prispevali k slabši uspešnosti. Te iste vizualne predstavitve vam omogočajo tudi odkrivanje novih priložnosti za optimizacijo z uporabo analitike, ki temelji na filtru v celotnem naboru podatkov.

Navsezadnje Instana odvzame velik del zapletenosti pri razvoju aplikacij, uvajanju in optimizaciji v večoblačnem svetu prihodnosti.

Če bi radi izvedeli več informacij o IBM Instani, lahko preverite ponudbo tudi na IBM partnerskih straneh podjetij Comtrade, Smartis in Triglif. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
kibernetska varnost oblak

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

Naturalis d.o.o., Računalniški inženiring

Ljubljanska cesta 12f, 1236 Trzin, Tel: 041 747-064
Vodenje podjetja je na splošno sestavljeno iz šest funkcionalnih področij: strategija, trženje, finance, človeški viri, oprema ter delovanje. Razumevanje in vodenje vsakega področja ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92
Digitalna transformacija ni le beseda enodnevnica, ampak postavlja trende in smernice za nadaljnji razvoj poslovnih procesov. Nove in transformativne tehnologije so osvajala delovna ... Več