Triki in nasveti
21.11.2013 13:11

Deli z drugimi:

Share

Instagram prispel na Windows Phone!

Na spletnem portalu Windows Phone Store oziroma spletni trgovini z aplikacijami za Windows Phone je na voljo za brezplačen prenos poskusna različica Instagrama. Novost pričakovano ponuja vrsto posebnih učinkov in filtrov, s pomočjo katerih lahko fotografijam in videoposnetkom dodamo pridih mističnosti.
Instagram za Windows Phone 8 vas bo takoj prevzel!
Instagram za Windows Phone 8 vas bo takoj prevzel!

Pri podjetju Instagram so tokrat prišli na račun uporabniki mobilnih naprav Windows Phone. Na spletnem portalu Windows Phone Store oziroma spletni trgovini z aplikacijami za Windows Phone je namreč na voljo za prenos brezplačna poskusna različica istoimenskega programa za pametne mobilne telefone z nameščenim mobilnim operacijskim sistemom Windows Phone 8. Novost pričakovano ponuja vrsto posebnih učinkov in filtrov, s pomočjo katerih lahko fotografijam in videoposnetkom dodamo pridih mističnosti.

Poskusna različica programa Instagram za uporabnike pametnih mobilnih telefonov Windows Phone je na voljo za prenos na spletni povezavi http://bit.ly/Insta-WP8. Čeprav je novost nadvse uporabna, ni opremljena z večino funkcionalnosti, ki so trenutno voljo za uporabnike mobilnih naprav Android in iOS. Instagram za Windows Phone 8 namreč nima podpore za snemanje videoposnetkov, označevanje ljudi na fotografijah in ogled fotografij na zemljevidu. Instagram za Windows Phone 8 naj bi po zagotovilih programerjev vse funkcionalnosti pridobil še pred koncem leta.

Namestitev in uporaba novega Instagrama na mobilnih napravah Windows Phone 8 je naadvse preprosta. Če pa se vam bo pri nameščanju ali uporabi novosti vseeno kje zataknilo, nič zato, saj vam bodo na pomoč priskočili strokovnjaki Foruma Računalniških novic (http://bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku