Digitalizacija
Življenjski slog
23.04.2022 08:25

Deli z drugimi:

Share

inOrbit – Največja regionalna konferenca digitalnega marketinga se vrača v Portorož

Vsakdo, ki uporablja računalnik ali telefon, odpre brskalnik in raziskuje svetovni splet, se kaj hitro sreča tudi z digitalnim marketingom. Vpliva prav na vse nas, redki pa so strokovnjaki, ki ga poznajo do obisti in ga ustvarjajo na tisti najboljši možen način. In pozor, prav ti priznani domači in tuji digitalni marketingaši se med 17. in 18. majem 2022 vračajo v Portorož – na največjo regionalno konferenco digitalnega marketinga inOrbit.

Če med 17. in 18. majem 2022 ne boste v Portorožu, vas ni na zemljevidu digitalnega marketinga. inOrbit je platforma, je skupnost in je pleme, ki udeležencem nudi najboljšo izkušnjo pri razvoju poslovne strategije, pridobivanju znanja ter je nepogrešljiva za karierno in osebnostno rast vsakega posameznika. Je nekaj, česar del preprosto morate biti. Če želite v prihodnosti kreirati področje digitalnega marketa ali ga morda že, si rezervirajte termin.

Po dveh letih premora srečanj iz oči v oči bo blagodejen učinek morja in ležernosti obalnega Portoroža prava kombinacija za osvajanje novih znanj in veščin. Neprecenljiva je tudi priložnost za mreženje, izmenjavo mnenj in neformalnih druženj, ki smo jih v zadnjem času že izjemno pogrešali. Sproščeno okolje, intenzivni (trije) dnevi ter blagodejna morska klima bodo poskrbeli, da se bodo stare vezi in prijateljstva okrepili ter sklenila nova. Skupnost inOrbit postaja še močnejša, saj jo združuje svetla prihodnost industrije, nad vsem pa skupen jezik, ki zveni digitalno in sliši marketinško. Le redki bodo razumeli, a skupnost inOrbit plemena takšno življenje tudi živi.


2 + 1 dan, 30 predavanj, 30 predavateljev, 9 delavnic


inOrbit je na misiji, da obogati in izpopolni znanje digitalnega marketinga slovenskih navdušencev in profesionalcev, zato že v ponedeljek, 16. maja, gosti inOrbit Workshop day, praktične delavnice digitalnega marketinga, ki jih poučujejo vodilni strokovnjaki v industriji. Teden se nato prevesi v konferenčni del, ki gosti 30 tujih in slovenskih predavateljev in ravno toliko predavanj ter 2 dni druženj v živo, s katerega bodo udeleženci odnesli nove in sveže ideje, nasvete in trike za izpopolnitev digitalnega nastopa, izboljšanja poslovnih rezultatov in pospešeno rast podjetij.


Prihajajo najboljši digitalni marketingaši sveta

inOrbit konferenca bo vzporedno gostila dve vertikali raznolikih predavanj, eno s poudarkom na pridobivanju strateških znanj, drugo pa bo namenjeno poglabljanju strokovnega znanja. Z mednarodno priznanimi govorniki se bomo poglobili v aktualne in pereče teme digitalnega marketinga, kot so prehod na Google Analytics 4, UI/UX oblikovanje, vsebinski marketing, trženje blagovne znamke, pogovarjali pa se bomo tudi o trenutnem glavnem trendu družbenih omrežjih, platformi TikTok. 

Med drugimi bo z nami Purna Virji, globalno priznana strokovnjakinja za vsebinske rešitve pri LinkedInu. Virji je najbolje ocenjena mednarodna slavnostna govornica, redna gostja konferenc, kot so AdWeek, DMEXCO, INBOUND in The Next Web Conference. Na konferenci se bo posvetila vsebinskim rešitvam iz vidika digitalnega in vsebinskega stratega.

Za Arnouta Hellemansa podjetja OnlineMarkethink bi mnogi rekli, da je vrhunski v growth hackingu, a sam pravi, da »zgolj poskrbi, da podjetje kar najbolje izkoristi svojo spletno prisotnost z uporabo storitve Google Analytics ter nekaterimi ostalimi podatki.« Izjemno praktično predavanje Hellemansa bo temeljilo na celostnem pregledu, in je primerno za vse, ki si želijo poglobljeno znanje s področja analitike in SEO optimizacije.


(Ne)konferenčni del bo reševal konkretne izzive

inOrbit pa ne bi bila konferenca digitalnega marketinga, če ne bi bila vsaj malo posebna, kot je posebna industrija sama. Velik del konference bo predstavljal prostor za diskusijo in iskanje rešitev za konkretne izzive. (Ne)konferenčni del konference je format, ki mu bo namenjenega več časa v želji, da udeleženci sami izpostavijo, katera tema ali izziv jih najbolj zanima in je zanje tudi najbolj kritična. Strokovnjaki s posamičnih področij bodo skupaj z udeleženci iskali rešitve in različne možnosti pristopa k reševanju izzivov.


inOrbit bo poskrbel tudi za osebnostno rast

Zadnji dve leti sta minili v znamenju skokov v neznano, tako v poslovnem kot zasebnem okolju, zato je še bolj kot kadarkoli prej jasno, da je osebnostna rast temelj za uresničevanje svojega poslanstva, napredka vsakega posameznika in družbe. Pa tudi temelj in gradnik poslovne uspešnosti. inOrbit konferenca je močno vpeta v kolesje družbenih sprememb, zato bo konferenca gostila tudi predavanja, delavnice in aktivnosti na temo poslovne in osebnostne rasti, ki bodo posameznike opolnomočile in jim predstavile orodja za osebnostno rast.

Kirsty Hulse, ustanoviteljica Roar! Training je ena vodilnih motivacijskih govornic v svetu. Svoje prvo podjetje, marketinško agencijo, je ustanovila pri 26 letih in v tem času sodelovala s svetovno znanimi strankami, kot sta Virgin Atalnic in IBM. Je govornica, ki je napolnila največje svetovne arene v več kot 30 državah po svetu, stand-up komičarka, ki je razprodala oddajo na Edinburgh Fringe 2017 in pisateljica uspešne poslovne knjige “The Future is Freelance”.

Vse to in še več je inOrbit.

Postani del inOrbita, postani del harmoničnega plemena, ki deluje v svojem vesolju in govori tvoj jezik, a ne pozabi na zvezdne utrinke, ki osvetlijo tudi težje (poslovne in zasebne) trenutke. Enkrat inOrbit, si vedno inOrbit.

Več informacij o konferenci je na voljo uradni spletni strani
www.inorbit.si.  


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
digitalni marketing


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

NARVIS d.o.o.

Cesta XIV. divizije 5, 2000 Maribor, Tel: 02 620 35 90
Potrebujete kakovostne IT storitve, računalniško podporo in poslovne IT rešitve na ključ? Podjetje Narvis d.o.o. z najsodobnejšimi znanji zagotavlja kakovostno delovanje IT opreme ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več