Tipkovnice in miške
28.06.2010 14:15
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Naprodaj igričarska računalniška miška WarMouse

Ali boste kupili prvo računalniško miško podjetja WarMouse?
Ali boste kupili prvo računalniško miško podjetja WarMouse?

Ta novica bo zagotovo razveselila tiste igričarje, ki prisegajo na masivne-večigralske spletne igre, kot je na primer World Of Warcraft. Na spletni strani WarMouse Secure Store (http://store.warmouse.com/) je namreč že mogoče naročiti prvo računalniško miško podjetja WarMouse, ki je opremljena s kar osemnajstimi programabilnimi tipkami. Novinka ima vgrajen statični pomnilnik kapacitete 512 kB in podpira skupno 63 različnih profilov.

V novi računalniški miški WarMouse je vgrajeno optično tipalo ločljivosti kar 5.600 točk na palec, kar zagotavlja odlično natančnost pri igranju priljubljenih računalniških iger. Ločljivost lahko po potrebi znižamo celo na 100 točk na palec. Novinki lahko štejemo v slabost le nekoliko prekratek kabel, saj v dolžino meri zgolj en meter (!).

Za nakup vsestransko uporabne računalniške miške podjetja WarMouse, ki je pisana na kožo predvsem masivni-večigralski spletni igri World Of Warcraft, je potrebno podjetju WarMouse odšteti »zgolj« 64 ameriških dolarjev oziroma slabih 52 evrov (akcijska cena). Najlepše pri vsem tem pa je zagotovo to, da lahko sila zanimivo računalniško miško naročimo tudi v Slovenijo. V tem primeru bo za novost potrebno odšteti še dodatnih 16 dolarjev oziroma 13 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
miške za računalnik

Prijavi napako v članku